ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ - Χιλιάδες δρομείς

Με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων και στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, έγινε το Σαββατοκυρίακο 18-19 Μαρτίου, ο εντέκατος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ.

Ο επιτυχημένος θεσμός, είχε και φέτος με την στήριξη της ΟΠΑΠ, πέρα από την αγωνιστική και κοινωνική διάσταση αφού αποτέλεσε και αγώνα ενίσχυσης του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Ηταν «μια σύμπραξη ανθρωπιάς» όπως χαρακτηρίστηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρη Αλετράρη, η οποία εντάχθηκε στο πλαίσιο της διαχρονικής και συνεπούς στήριξης της κυπριακής κοινωνίας από την ΟΠΑΠ Κύπρου.

Όπως αποδείχθηκε και από την αθρόα προσέλευση του κόσμου, ο φετινός μαραθώνιος αποτέλεσε μια πραγματική διαδρομή ανθρωπιάς, μέσω της οποίας το Καραϊσκάκειο Ιδρυμα θα πάρει ανάσες για να συνεχίσει το πολυσήμαντο έργο του για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Όπως τόνισε ο κ. Αλετράρης, λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης, η ΟΠΑΠ Κύπρου θα συνεχίσει να στηρίζει όλους τους τομείς της κυπριακής κοινωνίας, της οποίας αποτελεί τον διαχρονικό σύμμαχο. Ιδιαίτερη θα είναι η στήριξη σε ευαίσθητους τομείς, όπως η υγεία, καλύπτοντας τα προγράμματα και τους σχεδιασμούς της κυπριακής πολιτείας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ο κύριος Αλετράρης κατέληξε λέγοντας ότι η κοινωνική δράση της ΟΠΑΠ Κύπρου αποτελεί ενσυνείδητη επιλογή και ανταπόδοση της αγάπης στην κυπριακή κοινωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα