Ομόνοια: Σε αποστολή ο Νταμπίζας

Στο εξωτερικό αναχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Νίκος Νταμπίζας προκειμένου να τρέξει τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο. Το γεγονός ότι οι πράσινοι θα αρχίσουν πιο γρήγορα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες την προετοιμασία τους λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, υποχρεώνουν τον κ. Νταμπίζα να βάλει τα θέματα σε σειρά. Το ταξίδι θα διαρκέσει μια εβδομάδα και την Παρασκευή ο Ελλαδίτης τεχνικός θα επιστρέψει στην Κύπρο με ξεκάθαρες εισηγήσεις.

Το

πρώτο θέμα που καίει είναι εκείνο του προπονητή. Ο κ. Νταμπίζας κατέστρωσε λίστα με τρεις υποψήφιους, με τους οποίους θα έχει συναντήσεις προκειμένου να καταλήξει στον εκλεκτό. Ο Ελλαδίτης θέλει συγκεκριμένα στοιχεία με τον άνθρωπο που θα έχει τη στενότερη συνεργασία και γι’ αυτό το λόγο θα μελετήσει εξονυχιστικά τις περιπτώσεις προκειμένου να πάρει την καλύτερη απόφαση.

Παράλληλα, το ταξίδι συνδέεται με γυμναστές, αλλά και με μεταγραφικούς στόχους. Ο κ. Νταμπίζας έχει στα υπόψη του αρκετά ονόματα, ενώ η λίστα ενδέχεται να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Ναι μεν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι η απόφαση για τους νέους ποδοσφαιριστές θα παρθεί από κοινού με το νέο προπονητή, αλλά μέχρι τότε είναι αναγκασμένος να τρέξει μόνος και αυτό το κεφάλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα