Ομόνοια: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση της Ομόνοιας στο σημαντικότερο παιχνίδι της φετινής περιόδου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Βγαίνει το διαζύγιο με Κάρβερ, έντονη αμφισβήτηση για Νταμπίζα.

Μπορεί προ ημερών ο κ. Αντώνης Τζωνής να δήλωνε στο ραδιόφωνο του Άστρα ότι εμπιστεύεται τη δουλειά του Κάρβερ και ότι «θα πορευτούμε μέχρι το τέλος», όμως, πλέον ο Πρόεδρος δεν ασπάζεται κάτι τέτοιο.

Οι κάκιστες εμφανίσεις της Ομόνοιας στα τελευταία παιχνίδια, με αποκορύφωμα τη χθεσινή απέναντι στον Απόλλωνα, έφεραν

και την ανατροπή του σκηνικού σχετικά με την παραμονή του Άγγλου τεχνικού. Ο Τζον Κάρβερ δεχόταν έντονη αμφισβήτηση εδώ και καιρό από τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου, αλλά είχε την πλήρη στήριξη του Προέδρου. Αυτή η εμπιστοσύνη, έγινε θρύψαλα χθες βράδυ και εντός της ημέρας αναμένεται το επίσημο διαζύγιο των δυο πλευρών.

Το θέμα που προκύπτει είναι η αποζημίωση, αφού ο Κάρβερ δεσμεύεται με κλειστό διετές συμβόλαιο. Τη δεδομένη στιγμή, παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του Άγγλου, ο οποίος παρεμπιπτόντως ενημερώθηκε για τις εξελίξεις. Το καλύτερο για την Ομόνοια είναι το διαζύγιο να εκδοθεί από κοινού προκειμένου να αποφευχθεί η μεγάλη αποζημίωση, όμως, όλα εξαρτώνται από την πλευρά του προπονητή.

Όσον αφορά στον Νταμπίζα, οι ευθύνες που του καταλογίζονται είναι μεγαλύτερες, αφού είναι αυτός που ανέλαβε εξ ολοκλήρου το χτίσιμο της ομάδας και τις επιλογές προπονητή και ποδοσφαιριστών.

Ο Ελλαδίτης βρίσκεται στην Αμερική για σεμινάριο, όμως, θα πρέπει να ανησυχεί για τη δουλειά του. Τα περισσότερα «πυρά» στράφηκαν στον Νταμπίζα και το θέμα που προκύπτει είναι ποιο δρόμο θα ακολουθήσει η διοίκηση Αντώνη Τζιωνή.

Θα στηρίξει τον τεχνικό διευθυντή ή θα του δείξει την πόρτα της εξόδου;

Το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί έντονα το Δ.Σ. της Ομόνοιας και εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα