Ομόνοια: Επιστρέφει για να ηγηθεί

Ο Κάρι Άρνασον αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο προκειμένου να καλύψει το μεγάλο κενό που εντοπίστηκε στην άμυνα της Ομόνοιας.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός με το πλούσιο βιογραφικό και τις μεγάλες εμπειρίες αγωνίστηκε σε ενάμιση παιχνίδι και τραυματίστηκε. Στον αγώνα με τον Άρη έπαιξε σε όλο το 90λεπτο και στον επόμενο με την ΑΕΖ τραυματίστηκε λίγα λεπτά προτού συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Ενάμιση μήνα μετά ο Ισλανδός διεθνής αποθεραπεύτηκε πλήρως και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι

της Εθνικής του με αντίπαλο το Κόσοβο (2-1), o Άρνασον αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και σκόρπισε χαμόγελα, μεταξύ άλλων και στον Άκη Ιωακείμ.

Ο τεχνικός των πρασίνων από δω και στο εξής μπορεί να υπολογίζει και να στηρίζει πολλά σε έναν αρκετά ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαθέτει τις ικανότητες για να ηγηθεί της άμυνας.

Ο Άρνασον επιστρέφει στο πλέον κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, όπου η Ομόνοια έχει ακόμα οχτώ τελικούς προκειμένου να εξασφαλίσει το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα