Ολοκληρώθηκαν επιχειρηματικές αποστολές σε Λίβανο και Μόσχα

Ολοκληρώθηκαν οι Επιχειρηματικές αποστολές σε Λίβανο και Μόσχα στις 13 και 15 Ιουνίου αντίστοιχα, που διοργανώθηκαν από τοπικούς φορείς στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειας προσέλκυσης ξένων επενδύσεων στη Κυπριακή αγορά καθώς επίσης και της ανάκαμψης της οικονομίας της Κύπρου και την παρουσίαση της σαν επενδυτικός προορισμός, επιχειρηματικό και εμπορικό κέντρο, εκπαιδευτικός προορισμός και χώρα παροχής υπηρεσιών

υψηλού επιπέδου.

Η αποστολή στο Λίβανο, συγκεκριμένα, συνέπιπτε και με την επίσημη επίσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη στα πλαίσια της επίσημης του επίσκεψης στη χώρα.

Υπό την αιγίδα του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) και του Επιχειρηματικού συνδέσμου Κύπρου-Λιβάνου.

Η αποστολή στη Μόσχα είχε σαν κύριο μέλημα την παρουσίαση, σε Ρωσικές εταιρείες και επιχειρηματίες, Κυπριακών εταιρειών και επιχειρήσεων που εμπίπτουν στο ευρύτερο φάσμα της οικονομίας, καλύπτοντας τους τομείς των επενδύσεων, εκπαίδευσης και παροχής υπηρεσιών, ως επί το πλείστο, καθώς επίσης και παρουσίασης της μεγάλης επιτυχημένης προσπάθειας της ανασυγκρότησης της οικονομίας και των θετικών στοιχείων ανάπτυξης που παρουσιάζει σε όλους τους τομείς της οικονομίας, κάτι το οποίο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες και ευκαιρίες για επενδύσεις και ενίσχυση από ξένα κεφάλαια της προσπάθειας της περαιτέρω ανάπτυξης της Κυπριακής οικονομίας στο σύνολο της.

Χορηγός και ενεργό μέλος και των δύο αυτών αποστολών ήταν η Nearchi Investment Plc, η οποία εξειδικεύεται στον τομέα προσέλκυσης επενδύσεων από το εξωτερικό και την μετέπειτα επένδυση τους σε ενεργές και εμπορικές επιχειρήσεις και έργα στη Κύπρο.

Info:Ο όρος Nearchi προέρχεται από το ελληνικό “Νεα Αρχή”. Αυτό διαμορφώνει το εταιρικό ήθος, αφού οι στόχοι της είναι, μέσα από έξυπνες επενδύσεις και διαχείριση, η παροχή, σε νέες ή καθιερωμένες επιχειρήσεις, με ένα δυνατό ξεκίνημα ή μια νέα αρχή με το κεφάλαιο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα