Όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο!

Στη Lidl Cyprus, ξεκινήσαμε από την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, την προβολή του νέου τηλεοπτικού μας μηνύματος, μέσω του οποίου αποτυπώνονται οι μεγαλύτερες δράσεις ΕΚΕ που έχουμε αναπτύξει.

Προσφέροντας στην αγορά προϊόντα καθημερινής χρήσης και άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, και με το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ως αναπόσπαστο κομμάτι της Εταιρείας, η Lidl

Cyprus συμβάλλει στην υλοποίηση σημαντικών δράσεων, με βασικούς άξονες την κοινωνία, το περιβάλλον, τους συνεργάτες και τα προϊόντα.

Βασική δράση μας, η στήριξη του κοινωνικού έργου του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», στο πλαίσιο του οποίου αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το τμήμα σίτισής της, προσφέροντας τρόφιμα και πρώτες ύλες στους πάσχοντες. Παράλληλα, χρηματοδοτούμε τα λειτουργικά έξοδα που απαιτούνται, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του κέντρου.

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση των νέων, συνεχίζουμε να στηρίζουμε το Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά/Center for Talented Youth (CTY) Greece του Κολεγίου Ανατόλια, προσφέροντας υποτροφίες σε μαθητές, για να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες ακαδημαϊκές τους δεξιότητες.

Επίσης, μέσω συνεργασιών με διάφορους κοινωφελείς οργανισμούς, στηρίζουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Έχουμε προσφέρει περισσότερα από 350 χιλιάδες Ευρώ για την ανάπτυξη των ενεργειών κοινωνικής υπευθυνότητας και έτσι θα συνεχίσουμε και το 2017, με την ίδια δυναμική να στεκόμαστε δίπλα σε όλους όσους μας χρειάζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα