Οκταήμερη κράτηση σε 32χρονο για καλλιέργεια φυτών κάνναβης

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 32χρονου από τη Καλαβασό για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις καλλιέργειας φυτών κάνναβης, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε στο Δικαστήριο ότι ύστερα από σχετικές πληροφορίες η ΥΚΑΝ έθεσε υπό παρακολούθηση από τις αρχές Μαρτίου μέχρι

και χθες Τετάρτη 27 Μαΐου, περιβόλι στη Καλαβασό.

Χθες το απόγευμα άνδρες της ΥΚΑΝ αντιλήφθηκαν τον 32χρονο να εισέρχεται στο περιβόλι και να περιποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τέσσερα φυτά κάνναβης ύψους 60 εκατοστών – 1,30 μέτρα.

Ο 32χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και σε έρευνα που διενήργησαν οι άνδρες της ΥΚΑΝ στο σπίτι του στη Καλαβασό εντοπίστηκαν ένα φυτό κάνναβης ύψους 60 εκατοστών, 39 γραμμάρια φύλλα κάνναβης και 56 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Ανακρινόμενος από την Αστυνομία ο 32χρονος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι και θα διερευνηθούν.

Ο εξεταστής της υπόθεσης την χαρακτήρισε πολύ σοβαρή, αφού όπως ανέφερε φαίνεται ότι ο 32χρονος ασχολείτο συστηματικά με την καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Ανέφερε ακόμα ότι ο άνδρας το καλοκαίρι διοργάνωνε συστηματικά πάρτι κάνναβης και φαίνεται ότι τα φυτά που εντοπίστηκαν στο περιβόλι στην Καλαβασό θα χρησιμοποιούνταν σε ένα τέτοιο πάρτι.

Ο 32χρονος που παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο χωρίς δικηγόρο δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα