Οι Πρίγκηπες δεν έρχονται Ουρανοκατέβατοι

Ένα 4ωρο Workshop με στοιχεία Stand up Comedy για τις παρεξηγήσεις των ερωτικών σχέσεων, γεμάτο γνώση &χιούμορ

Με τον Νικόλα Ουρανό, Συγγραφέα #1 bestseller , Αγάπη Τώρα και τον Κώστα Πρίγκηπα, Stand Up Comedian στο Hilton στην Λευκωσία, ημέρα Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:30 - 14:30.

Κουράστηκες από τις συνεχείς συγκρούσεις και τους αλλεπάληλους χωρισμούς; Πιστεύεις ότι έχεις ζήσει κάθε είδους παρεξήγηση και τσακωμό με το αντίθετο φύλο; Είσαι γυναίκα και

θέλεις να κατανοήσεις περισσότερο την αντρική σκέψη και φιλοσοφία; Είσαι άνδρας και θέλεις να μάθεις τα περισσότερα από τα 120 pins που έχει το μυαλό μιας γυναίκας; Βαρέθηκες τις ανούσιες σχέσεις, να ζεις την ίδια απογοήτευση;

Είσαι σε μια σχέση και θα ήθελες αντί να φθείρεται από καυγάδες, να περνάς υπέροχα κάθε λεπτό; Σε ένα διαδραστικό -γεμάτο χιούμορ και γνώση- workshop 4 ωρών μέσα από καθημερινά παραδείγματα και διαδραστικά σκετς θα μάθεις την τέχνη των Σχέσεων και θα εντρυφήσεις στα μυστικά των δύο φύλων.

Οι Πρίγκηπες δεν έρχονται Ουρανοκατέβατοι

Είναι το ταχύρρυθμο workshop με στοιχεία stand up comedy, που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια μοναδική σχέση με το ταίρι σου.

O Νικόλας Ουρανός, Ειδικός Σχέσεων, Ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων acadimiasxeseon.gr, Συγγραφέας του #1 best-seller βιβλίου στην Κύπρο “Αγάπη Τώρα”

και ο Κώστας Πρίγκηπας, ο ανεπανάληπτος stand up comedian, σε μια εμφάνιση έκπληξη, θα σε βοηθήσουν με γνώση και χιούμορ, να ξεμπλοκάρεις και να αφήσεις στο παρελθόν ότι σε κρατάει μακριά από την Αληθινή Αγάπη.

Τι θα μάθεις:

Τι ζητά αληθινά μια γυναίκα από ένα άνδρα και ένας άνδρας από μια γυναίκα ;Πώς να κατανοήσεις τη διαφορετική λειτουργία του άνδρα και της γυναίκας ; Πώς να επικοινωνούμε με κατάλληλο τρόπο τα συναισθήματά μας, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις ;Με ποιο τρόπο θα λειτουργήσω πυροσβεστικά πριν από ένα καυγά ;Τσακωθήκαμε πάλι.. Πώς να κάνεις επανασύνδεση μετά από ένα τσακωμό ;Πώς να ζητάς υποστήριξη και βοήθεια χωρίς να περνά σαν αδυναμία ; Πώς να σκοράρεις τρίποντο στην καρδιά του/της;Πώς να κρατάς αναμμένη τη φλόγα της σχέσης ;

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο Love Workshop:

Eίναι να θέλεις πραγματικά να δημιουργήσεις ή να αναπτύξεις την ερωτική σου σχέση, να είσαι έτοιμος/η να βγεις από την ζώνη άνεσής σου και να είσαι ανοιχτός/η στο να ακούσεις νέες μεθόδους και εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να ζεις στην Αληθινή Αγάπη.

Το workshop απευθύνεται :

Σε singles που διστάζουν να κάνουν μια νέα σχέσηΣε γυναίκες και άνδρες που ήδη βρίσκονται σε μια σχέση και θέλουν να τη βελτιώσουν Σε παντρεμένους που έχουν εντρυφήσει στους καυγάδες και τις παρεξηγήσεις με το ταίρι τους

Χορηγός Φιλοξενίας: Hilton Cyprus

Χορηγός Επικοινωνίας: ilovestyle.com

Προπώληση Εισιτηρίων: viva.gr

Αγορά Εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/seminars/hilton-cyprus/oi-prigkipes-den-erxontai-ouranokatevatoi

Keywords
Τυχαία Θέματα