Οι παίκτες της Γκέφλε πανηγυρίζουν με τον μοναδικό οπαδό!

Ένας οπαδός της Γκέφλε βρέθηκε ολομόναχος στην κερκίδα των φιλοξενουμένων και πανηγύρισε με την ψυχή του μία πολύ σημαντική νίκη.

Un mercoledì da leoni! I giocatori del Gefle festeggiano la vittoria con l'unico sostenitore che era presente nella trasferta a Kalmar pic.twitter.com/kZpgMW6W5z

— Andrea Poma (@andpom147) October 27, 2016

Τα

ταξίδια στη Σουηδία αυτήν την εποχή δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ταξίδι 582 χιλιομέτρων σε θερμοκρασία κάτω των 10 βαθμών Κελσίου.

Αυτό σκέφτηκε και η πλειονότητα των φίλων της Γκέφλε, με συνέπεια να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κάλμαρ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στην Allsvenskan.

Η Γκέφλε, όμως, έκανε το... θαύμα και πήρε τη νίκη με 1-0, που της δίνει ελπίδες να προλάβει την Χέλσινγκμποργκ στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Το "τρίποντο" ήταν πολύ σημαντικό, αφού έφερε τις δύο ομάδες σε απόσταση δύο πόντων και με δύο αγώνες να απομένουν, όλα είναι πιθανά.

Όπως ήταν λογικό, οι παίκτες του Τόμας Άντερσον πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη. Ή τουλάχιστον το επιχείρησαν, κατευθυνόμενοι στην εξέδρα των φιλοξενουμένων. Εκεί υπήρχε ένας φίλαθλος της ομάδας, ο οποίος δεν έχει γίνει γνωστό εάν την ακολούθησε από το Γκάβλε ή πρόκειται για κάτοικο του Κάλμαρ και των γύρω περιοχών.

Οι παίκτες έκαναν το καθιερωμένο "όλε" με τον ηρωικό οπαδό, ο οποίος αψήφισε κρύο και... μοναξιά και ανταμείφθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα