Οι Νέοι του Ολυμπιακού έβαλαν 5 στον ΠΑΟ

Επίδειξη δύναμης έκανε η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού σε βάρος της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι "ερυθρόλευκοι" του Βασίλη Βούζα, καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επιβλήθηκαν με το χορταστικό 5-0.



Από δύο γκολ πέτυχαν οι Θανάσης Ανδρούτσος (15’,74’) και

Μάριος Βρουσάι (62’, 64’), ενώ το κερασάκι στην τούρτα λίγο πριν το φινάλε του αγώνα έβαλε ο Γιώργος Μανθάτης (88’).

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Προηγήθηκαν σχετικά νωρίς, αλλά ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν συνολικά άλλα 4 γκολ μέσα σε μισή ώρα! Με αυτή τους τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και αρκετοί παίκτες, αλλά και στελέχη του Ολυμπιακού όπως οι Φορτούνης, Μιλιβόγιεβιτς, Μαρτίνς, Καμπιάσο, Ρέτσος, Καρεμπέ, Μοδέστο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Aγγελόπουλος, Πανάγου, Νικολάου, Τόλι, Τσιμίκας (79’ Κούγιος), Λάμπρου, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Κηπουρός (67’ Βάρκας), Βρουσάι, Ανδρούτσος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαλκίδης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Ευαγγέλου (18’ Θεοχάρης), Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου (77’ Δημήτρουλας), Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (68’ Κουντουριώτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα