Οι κινήσεις του Σωφρόνη, όλα τα λεφτά!

Έστω και στο 91’ ο Απόλλωνα πήρε αυτό που άξιζε κόντρα στη Μίντιλαντ και πλέον πάει στη Δανία για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης με ανεβασμένη τη ψυχολογία.

Οι «κυανόλευκοι» το κυνήγησαν σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και το τέλος δικαιώθηκαν. Γιατί κακά τα ψέματα, αλλιώς πας σε ένα επαναληπτικό με ένα 2-2 και αλλιώς με μία νίκη 3-2. Και στον Απόλλωνα ποντάρουν πολύ στην ποιότητα της ομάδας, αλλά και στην «δίψα» που υπάρχει για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πέραν της νίκης, αυτό που κρατούν, είναι οι κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο, οι οποίες εκ των υστέρων

θεωρούνται 100% πετυχημένες. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έβαλε στον αγώνα τον Ζελάγια, κάνοντας την ομάδα του ακόμα πιο επιθετική, ακολούθως τον Γιάκολιτς που είχε καλή παρουσία και βοήθησε, ενώ για το τέλος φύλαγε το καλύτερο, αφού έριξε στον αγώνα τον νεαρό Γιάννη Πίττα που τον δικαίωσε, σκοράροντας το καθοριστικό γκολ του αγώνα.

Πλέον, οι κυπελλούχοι στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης, έχοντας ως μοναδικό στόχο όταν θα επιστρέψουν στην Κύπρο να έχουν στις αποσκευές τους στο εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα