«Οι φίλαθλοι μας αξίζουν μία παρουσία στο Final Four»

Ο Τσάβι Πασκουάλ επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου τα σημεία που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο «διπλό», απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ υπογράμμισε ότι ο κόσμος του «τριφυλλιού» αξίζει μια παρουσία στο Final Four.



«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια σκληρή ομάδα», είπε αρχικάο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Το γνωρίζαμε εκ των προτέρων αυτό. Παίζει σκληρή άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην τέταρτη

περίοδο δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλά, από τη μία πλευρά λόγω της καλή άμυνας του Ερυθρού Αστέρα και από την άλλη επειδή χάσαμε λίγο την ενέργειά μας στην επίθεση. Στο τέλος, όμως, δείξαμε ψυχραιμία, κοντρολάραμε το ματς και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Γνωρίζαμε ότι Αστέρας σκοράρει έχει κατά μέσο όρο 75 πόντους ανά παιχνίδι, γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα και νομίζω στο τέλος τα καταφέραμε. Δεν είμαι έτοιμος να εκφράσω άποψη για τον Αστέρα, αλλά για τη δική μου ομάδα και πιστεύω ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά».

Όσο για το αν η ομάδα του είναι έτοιμη για το Final Four, απάντησε: «Δύσκολη ερώτηση. Το ευχόμαστε. Δεν είναι στιγμή να το σκεφτόμαστε αυτό. Είναι στιγμή να πάμε μέρα με τη μέρα αγώνα με τον αγώνα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Σίγουρα οι οπαδοί μας το αξίζουν και θα προσπαθήσουμε αυτή τη σεζόν να πάμε στο Final Four».

Τέλος, σχετικά με το αν η απουσία του Καλάθη έδωσε τελικά την ευκαιρία σε άλλους περιφερειακούς να βγουν μπροστά, σημείωσε: «Δεν ξέρω αν όλα γίνονται για κάποιο λόγο, αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε τους λόγους αυτούς για να βρίσκουμε κάτι καλό. Κάποιοι παίκτες βρήκαν αυτοπεποίθηση. Η σεζόν είναι μεγάλη και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας ώστε να μας βοηθήσουν. Θα παίξουμε πολλά ματς ακόμη και όσο περισσότεροι παίκτες μας παίζουν καλά, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα