Οι εξελίξεις της νέας τραγωδίας - Τι ισχύει σε αυτ/δρομους

Στα γραφεία της Τροχαίας δίδεται η συνέχεια της νέας τραγωδίας που συγκλόνισε με το καλημέρα το παγκύπριο.

Νέο θύμα, είναι ο 65χρονος Γεώργιος Χριστοδούλου από τη Λάρνακα, ο οποίος οδηγούσε από τη Λευκωσία προς τη Λάρνακα τη μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του SigmaLive, ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου, οι πινακίδες του οποίου είναι τουρκοκυπριακές, ανακρίνεται και δεν αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του. Ο Τ/κ, όπως

αναφέρουν οι πληροφορίες, φαίνεται να ισχυρίστηκε στη μαρτυρία του ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας άλλαξε λωρίδα και μπήκε στη δική του.

O άτυχος Γεώργιος Χριστοδούλου το νέο θύμα της ασφάλτου

Η Αστυνομία δεν διαθέτει περαιτέρω μαρτυρία για το δυστύχημα, παρά μόνο αυτήν του Τ/κ οδηγού. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι Αρχές απευθύνουν έκκληση προς το κοινό να αποταθεί στις Αρχές αν γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία στους δρόμους της Κύπρου.

Τώρα, όπως ενημερώνεται το SigmaLive από αρμοδίους για το θέμα των αυτοκινητόδρομων, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την ασφάλεια, αφού οι αυτοκινητόδρομοί μας είναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Αυτό που θα έπρεπε να γίνει σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου, επισημαίνουν ίδιες πηγές, είναι να υπάρχουν τα ίδια, νέας γενιάς κιγκλιδώματα, τα οποία να «συγχωρούν» τα λάθη των οδηγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα