Οδηγοί προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για Μαραθώνιο Λ/σου

Η ασφάλεια των χιλιάδων διαγωνιζόμενων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα των διοργανωτών του Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ και προκειμένου να τηρηθούν τα υψηλά στάνταρ ασφάλειας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (IAAF) και της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS), η Αστυνομία θα προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεμεσό, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, την Κυριακή, 19 Μαρτίου, ο Παραλιακός Δρόμος θα είναι κλειστός κατά τμήματα από το Νέο Λιμάνι και Φραγκλίνου Ρούσβελτ μέχρι και την έξοδο

της Μονής.

Το κλείσιμο των δρόμων ξεκινάει στις 6:00 π.μ., ενώ οι δρόμοι θα επιστρέφονται στην κυκλοφορία σταδιακά από τις 11:00 π.μ. Το Σάββατο, 18 Μαρτίου, θα κλείσει μέρος της παραλιακής, από την Ανεξαρτησίας μέχρι τον Εναέριο, από τις 8:30 π.μ. έως και τις 10:30 π.μ.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για τη διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου αθλητικού γεγονότος, το οποίο προσελκύει πέραν των 13.000 δρομέων, από 55 χώρες. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι διοργανωτές, η Αστυνομία και οι εμπλεκόμενοι δήμοι ζητούν τη κατανόηση αλλά και τη βοήθεια του κοινού, ώστε να διεξαχθεί και φέτος με επιτυχία η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα