Ο Τζόκοβιτς κατάκτησε το πρώτο του Roland Garros!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγύρισε στο Παρίσι τον πρώτο τίτλο της μεγάλης καριέρας του στο Roland Garros, προσθέτοντας στη συλλογή του το μοναδικό τρόπαιο που απουσίαζε από αυτή σε επίπεδο τουρνουά Grand Slam.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο νίκησε στον τελικό τον Άντι Μάρεϊ με 3-1 (3-6, 6-1, 6-2, 6-4), αφού χρειάστηκε να κάνει ανατροπή.

Στη γειτονιά των Θρύλων του αθλήματος ανήκει και τυπικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο Rolad Garros, συμπληρώνοντας το Grand Slam καριέρας!!!

Ο μακράν καλύτερος τενίστας των τελευταίων πέντε χρόνων, κατέκτησε το μοναδικό κάστρο που αντιστεκόταν όλα αυτά τα χρόνια στο αθλημα και έγινε μόλις ο 8ος τενίστας όλων των εποχών που συμπληρώνει το Grand Slam καριέρας, έχοντας πλέον και τα τέσσερα Majors στην κατοχή του.

Μάλιστα, ο πανίσχυρος Σέρβος αυτή τη στιγμή έχει τον τίτλο του πρωταθλητή και στα τέσσερα Grand Slam (Wimbledon 2015, US Open 2015, Australian Open 2016, French Open 2016) κάτι που έχει να συμβεί από το 1969 και τον Ροντ Λέιβερ!!

Ένα φανταστικό επίτευγμα που προσπάθησαν να πετύχουν τόσο ο Ράφαελ Ναδάλ όσο και ο Ρότζερ Φέντερερ, χωρίς όμως επιτυχία...

"Είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου" είπε αμέσως μετά ο Τζόκοβιτς...

Keywords
Τυχαία Θέματα