Ο Τζέραρντ αποχαιρέτισε το MLS, επιστρέφει στο Λίβερπουλ!

O Στίβεν Τζέραρντ αποχαιρέτησε τις Ηνωμένες Πολιτείες και το πρωτάθλημα της χώρας (MLS). Με μια φωτογραφία του με φόντο τη θέα του Λος Άντζελες, αποχαιρέτησε με αυτό τον τρόπο την πόλη αλλά και τους Γκάλαξι, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια. «Ιδιαίτερο μέρος, απίθανη θέα. Θα μου λείψεις Λος Άντζελες», ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αγγλου σταρ.



Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας, ο 36χρονος σούπερ σταρ

είχε ανακοινώσει πως θ’ αποσυρθεί από τα γήπεδα με την ολοκλήρωση της σεζόν στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, στο οποίο αγωνίστηκε με τη φανέλα των Λος Αντζελες Γκάλαξι.


Ο Τζέραρντ, που μετακόμισε στο Λος Αντζελες τον Ιανουάριο του 2015, προερχόμενος από τη Λίβερπουλ, αποφάσισε ν’ αποσυρθεί και ν’ αφοσιωθεί στην οικογένειά του, αλλά ίσως οι εξελίξεις να είναι διαφορετικές. Ο 34χρονος διεθνής μέσος, που εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ σε ηλικία οκτώ ετών και είχε 696 εμφανίσεις με τη φανέλα της, σημειώνοντας 182 τέρματα, αναμένεται να επιβεβαιώσει πως αυτή η σεζόν στις ΗΠΑ ήταν η τελευταία της (σπουδαίας) καριέρας του.


Την ώρα που αρκετές ομάδες της Τσάμπιονσιπ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κάνουν δικό τους τον Τζέραρντ, ο ίδιος επιμένει πως θ’ αποσυρθεί, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για σενάριο επιστροφής του στο «Ανφιλντ». Ο Τζέραντ φαίνεται πως έχει συζητήσει με τον τεχνικό των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αναλάβει πόστο στο τεχνικό επιτελείο.


Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, μάλιστα, στις αρχές του μήνα είχε αφήσει ορθάνοικτη την πόρτα του συλλόγου για την επιστροφή του Τζέραρντ: «Ο Στίβεν Τζέραντ είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη Λίβερπουλ, αλλά τα όσα θα συζητηθούν μεταξύ μας θα μείνουν εκεί. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται ότι δεν υπάρχει χώρος για τον Στίβεν Τζέραρντ. Όλα θα πάνε καλά».

Ο 36χρονος Αγγλος σταρ, με 114 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του, τον Ιανουάριο του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με τους Γκάλαξι με συνολικές απολαβές πάνω από εννιά εκατ. ευρώ, καθιστώντας τον έτσι έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (MLS).

Keywords
Τυχαία Θέματα