Ο Τζεμπούρ για Δώνη, ΑΠΟΕΛ και... καλάσνικοφ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ ήταν ο πρωταγωνιστής στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με τ' όνομα του να παίζει πρώτο στα ρεπορτάζ. Αφιέρωμα του sport24.gr κάνει αναφορά στην ζωή του Αλγερινού "τρομοκρατή", με τίτλο "Ένας τρομοκράτης του ονείρου". Στο αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο ΑΠΟΕΛ

από τον οποίο είχε επιτυχημένο πέρασμα.

"Πρωτίστως πήγα στον ΑΠΟΕΛ λόγω του Γιώργου Δώνη, ενός Έλληνα προπονητή που ξέρω καλά και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Επίσης, επρόκειτο για ομάδα που είχε προκριθεί στο Champions League, ενώ μιλώ και ελληνικά, κάτι που πάντα βοηθά να μιλάς την ίδια γλώσσα με τους υπόλοιπους. Επέλεξα να πάω εκεί όπου ένιωθα πιο σίγουρος. Δεν ήθελα να πάρω ρίσκο και να ζήσω μια νέα άγνωστη περιπέτεια. Επιπροσθέτως, όσες φορές και αν ακούσεις τον ύμνο του Champions League, δεν τον βαριέσαι. Νιώθεις πάντα σαν παιδί".

Στη συνέχεια του αφιερώματος ο Ράφικ Τζεμπούρ αναφέρθηκε και στο όπλο που κράτησε στον εξώστη την περσινή περίοδο: "Όπως θα ξέρετε, στην Ελλάδα με αποκαλούν "τρομοκράτη", για τη χειρονομία που κάνω όταν πανηγυρίσω τα γκολ μου. Αυτό που έγινε εκείνο το βράδυ, ήταν ότι κάποιος μου έφερε στους εορτασμούς ένα όπλο και πάνω σε αυτή τη στιγμή χαράς με τους φιλάθλους μας δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ευτυχώς, ξεπεράστηκε".

Keywords
Τυχαία Θέματα