Ο «Ράφα» για ΑΕΚ και τις ευκαιρίες που δεν πήρε στον ΑΠΟΕΛ

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραφαήλ Αναστασίου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λάρνακας μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός μετά την υπογραφεί των συμβολαίων μίλησε αποκλειστικά στο SigmaLive για το νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό. Αναφέρθηκε στη νέα

πρόκληση που έχει ενώπιον του, το γεγονός ότι δεν πήρε τις ευκαιρίες στον ΑΠΟΕΛ, για τους πρώην γαλαζοκίτρινους που θα συναντήσει στην ομάδα της Λάρνακας αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Ο Ραφαήλ Αναστασίου μίλησε αρχικά για το νέο σταθμό στην καριέρα του αυτόν της ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος μια από τις μεγαλύτερες ομάδες τις Κύπρου μου έδωσε την δυνατότητα να παίξω γι’ αυτήν. Είναι τιμή μου που θα αγωνίζομαι με την ΑΕΚ και θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και με πήραν στην ομάδα. Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου, νιώθω έτοιμος, δυνατός να διεκδικήσω την θέση μου στην ομάδα και θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να με εμπιστευθεί ο νέος μου προπονητής».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πορεία του στον ΑΠΟΕΛ τονίζοντας: «Για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζω δεν πήρα τις ευκαιρίες που θα ήθελα. Μετά την εμφάνιση μου στην Πράγα ένιωθα δυνατός να διεκδικήσω θέση στην ομάδα. Δυστυχώς δεν μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα».

Εάν μίλησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια για το γεγονός ότι δεν πήρε ανάλογες ευκαιρίες μετά την Πράγα μας απάντησε: «Δεν μιλήσαμε ποτέ για κάτι τέτοιο. Πέρασε η σεζόν έπαιξα σε κάποια παιχνίδια αλλά μέχρι εκεί. Περίμενα και θεωρώ άξιζα να πάρω κάτι περισσότερο».

Η περσινή καλή πορεία του στην Αναγέννηση έδωσε την δυνατότητα στον Τσάβι Ρόκα να τον πάρει στην ΑΕΚ με τον ίδιο να τονίζει: «Έκανα θεωρώ καλή χρονιά με την Αναγέννηση. Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, έβαλα στα πόδια μου πολλά παιχνίδια τα οποία θα με βοηθήσουν στην εξέλιξη μου. Στόχος μου είναι καθημερινά να βελτιώνομαι ώστε να μπορέσω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ στην καριέρα μου. Μικρά βήματα, σταθερά χωρίς πολλά λόγια να δείξω την αξία μου».

Για το γεγονός ότι θα συναντήσει δύο πρώην συμπαίκτες του τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και τον Μάριο Αντωνιάδη ανέφερε: «Είναι τιμή μου να έχω τέτοιους συμπαίκτες. Χαίρομαι που θα τους έχω ξανά στην ίδια ομάδα. Έχουν τεράστιες εμπειρίες, είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες. Με τέτοιους συμπαίκτες μπορείς να βελτιωθείς και να γίνεις καλύτεριος».

Για τον ΑΠΟΕΛ είπε: «Ευχαριστώ στο ΑΠΟΕΛ που με ανέδειξε. Είναι τιμή για εμένα που φόρεσα αυτή την φανέλα. Χωρίς αυτή την ομάδα δεν θα μπορούσα να βελτιωθώ και να ανέβω επίπεδο. Πέρασα υπέροχα χρόνια και το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πλέον όμως είμαι αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και θα κάνω και θα προσπαθήσω να δώσω όσα μπορώ για να πετύχει η νέα μου ομάδα τους στόχους της».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του

Keywords
Τυχαία Θέματα