Ο Παπασταθόπουλος τα "έχωσε" στον Ντεμπελέ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στο Kicker για τον τρόπο που προσπαθεί ο Ουσμάν Ντεμπελέ να πιέσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ να τον παραχωρήσει στην Μπαρτσελόνα.


Ο εκ των αρχηγών της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μίλησε στο Kicker και ήταν αυστηρός με τον συμπαίκτη του, Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος προσπαθεί με άκομψο τρόπο να πιέσει την ομάδα του να τον παραχωρήσει στην Μπαρτσελόνα.

Ντόρτμουντ χρειάζεται παίκτες που θέλουν να είναι μέλη της οικογένειάς της και ο Ουσμάν δεν θέλει κάτι τέτοιο. Είναι καλό παιδί, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Οφείλει να καταλάβει πως πρέπει να δουλεύει για την ομάδα και να ηρεμήσει.

Δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και θα έπρεπε να πάρει παράδειγμα από τον Ομπαμεγιάνγκ. Κι εκείνος είχε τη δυνατότητα να πάρει μεταγραφή, αλλά είναι επαγγελματίας σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση. Στο Κύπελλο έπαιξε και έβαλε τρία γκολ, ενώ ο Ουσμάν δεν ήταν καν παρών. Δεν θα πρέπει να ξεχνά πως έχει ακόμη συμβόλαιο.

Μας έχει προσφέρει πολλά, μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά θέλουμε παίκτες που να επιθυμούν να παίζουν στη Ντόρτμουντ και ο Ουσμάν απ' ό,τι φαίνεται δεν το θέλει", είπε ο 29χρονος για τον Ντεμπελέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα