Ο Παναθηναϊκός επιμένει και περιμένει για Τσάβες

Παιχνίδι του εκπροσώπου του και όχι πραγματικότητα του ρεπορτάζ αποδεικνύεται ότι ήταν οι δηλώσεις του μάνατζερ του Αντρέ Τσάβες πως η Μπόκα Τζούνιορς απέρριψε τη πρόταση του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι επιμένουν, συνέχισαν και την Παρασκευή τις διαπραγματεύσεις τους με την πλευρά των Αργεντινών και περιμένουν να δουν πώς θα πάνε οι εξελίξεις, ενώ θεωρούν ότι θα μπορούσαν να αποσπάσουν μια θετική απάντηση το

επόμενο 48ώρο.

Μάλιστα, στην επιβεβαίωση των συζητήσεων των δυο πλευρών προχώρησε και ο γενικός γραμματέας της Μπόκα Τζούνιορ, Κριστιάν Γκριμπαούδο, που τόνισε την Παρασκευή (11/8) το απόγευμα πως η Μπόκα διαπραγματεύεται την μεταγραφή του Τσάβες με ομάδες στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Δεν είναι σίγουρος ότι ο Τόρες θα φύγει, ούτε ότι ο Τσάβες θα πάει στην Ελλάδα. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις".

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και ο πρόεδρος της Μπόκα, Ντανιέλ Ανχελίσι, με κύριο θέμα τον Κάρλος Τέβες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα του Τσάβες λέγοντας: "Είναι αλήθεια πως έχουμε μια πρόταση από το εξωτερικό για τον Τσάβες". Βέβαια, για τον Αργεντινό φορ έχει δείξει ενδιαφέρον και η Πενιαρόλ από την Ουρουγουάη, όπως και η Αμάν από τη Γαλλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα