«Ο Μέσι θα κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα»

Την βεβαιότητά του ότι ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει και θα κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ήταν μια καθησυχαστική δημόσια δήλωση του διοικητικού αρχηγού των Καταλανών ή όντως υπάρχει συμφωνία με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή για την ανανέωση του συμβολαίου του, παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα «πολιορκήθηκε» από δημοσιογράφους κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου χορηγού της ομάδας και τελικά απάντησε σε ερώτηση για

το θέμα που έχει αναστατώσει το εσωτερικό του συλλόγου και έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους οπαδούς των «μπλαουγκράνα».

«Έχουμε μια ομάδα με φανταστικούς ποδοσφαιριστές. Ο Μέσι είναι ο ηγέτης τους. Είμαστε σε αναμονή και είμαστε πεπεισμένοι πως ο Μέσι θα ολοκληρώσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα» ανέφερε ο Μπαρτομέου.

Θυμίζεται ότι προ ημερών η ισπανική εφημερίδα «Marca» είχε δημοσιεύσει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Αργεντινός σούπερ σταρ αρνήθηκε τον περασμένο Ιούλιο να συζητήσει με τη Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα