Ο Μακρίδης για την επιστροφή του στη δράση

Μεγάλη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μακρίδη φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα. Ο Μακρίδης μιλά για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αναλυτικά:

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από 390 ημέρες για τον Κωνσταντίνο Μακρίδη, ο οποίος στον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση
έλαβε σύνθημα για να αγωνιστεί από τον κ. Αυγουστή.

Το ρολόι του σταδίου έδειχνε το 77ο λεπτό όταν η δυτική εξέδρα αποθέωσε τον Κωνσταντίνο Μακρίδη κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Δώδεκα μάλιστα λεπτά μετά την επανεμφάνιση του, ο «κοντός», με τρομερό πλασέ, πέτυχε το 5ο τέρμα για την ομάδα μας, εν μέσω αποθέωσης.

Το www.apollon.com.cy, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα στο Τσίρειο, μίλησε με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη τόσο για την επανεμφάνιση του στην αγωνιστική δράση όσο για και το πανέμορφο τέρμα που πέτυχε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς μέσου:

«Ήταν μία πολύ δυνατή συναισθηματικά στιγμή η επιστροφή μου στους αγωνιστικούς χώρους. Έγινε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, στο οποίο η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει με 6-0. Γενικότερα, η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι η χειρότερη για μένα, αλλά η επανεμφάνισή μου μετά από ένα χρόνο, σε συνδυασμό με το γκολ, ήταν ό,τι καλύτερο σε ό,τι αφορά τον ψυχολογικό τομέα».

Αναφορικά με το εκκωφαντικό σκορ και την απόδοση της ομάδας:

«Θεωρώ ότι είχαμε την κορυφαία απόδοση μας για τη φετινή περίοδο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σκορ. Από κει και πέρα δεν εφησυχαζόμαστε, καθώς υπάρχει ακόμη ένα ενενηντάλεπτο στο οποίο πρέπει να φανούμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας, να φτάσουμε στον τελικό κυπέλλου και να το κατακτήσουμε. Όπως καταφέραμε και φέραμε αυτό το σκορ στη Λεμεσό, μπορεί να γίνει το αντίστοιχο στη Λάρνακα. Δεν πετούμε στα σύννεφα».

Σε σχέση με τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ:

«Αυτό που θα κάνουμε είναι να ξεχάσουμε τον αγώνα με την Ανόρθωση και να προσγειωθούμε. Από σήμερα στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ο Κυριακάτικος αγώνας με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, όπου η νίκη είναι ο μοναδικός μας στόχος για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Το διάστημα που έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων ήταν τεράστιο και ο Κωνσταντίνος Μακρίδης ήθελε να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους που του στάθηκαν όλη αυτή την περίοδο και τον βοήθησαν να επιστρέψει δυνατός και υγιής.

«Καταληκτικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολλούς ανθρώπους που κατάφερα να επιστρέψω στο γήπεδο χθες το βράδυ. Καταρχάς, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, τους φίλους μου και την κοπέλα μου. Επίσης, ευχαριστώ την ιατρική ομάδα του Απόλλωνα, τους ιατρούς που ήταν υπεύθυνοι για την αποθεραπεία μου και τους φυσιοθεραπευτές και ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο του Τμήματος Αποκατάστασης κ.Αντρέα Νικολάου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αισθανομαι να εκφρασω όμως και στον Πρόεδρο της ομάδας κ.Νίκο Κίρζη, για τη στήριξη του και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα. Σε αυτή την προσπάθεια μου για να επιστρέψω πίσω δυνατός και υγιής, με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου, ο πρώην προπονητής μου, κ. Πέδρο Εμανουέλ και οι βοηθοί του Ρούι και Ζιλ, η νυν προπονητική ομάδα, ο κ. Αυγουστή, ο κ. Ιωακείμ , ο κ. Παπαπαναγή και ο Γιώργος Νικολάου.

Ευχαριστώ τον κόσμο που με τεράστια υπομονή και στήριξη μου έδειξε ότι πίστευε και περίμενε την επιστροφή μου στο γήπεδο. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, αλλά όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ανάφερα ήταν δίπλα μου και με στήριξαν όσο χρειαζόταν για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να επιστρέψω όσο δυνατός μπορούσα στο χορτάρι. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά από πολύ καιρό και δεν μπορώ να ξέρω αν είμαι ο ίδιος, αλλά νιώθω ότι είμαι πανέτοιμος».

Ο έμπειρος μέσος ήθελε να καταλήξει στις δηλώσεις του με την πιο κάτω φράση:

«Όταν πιστεύεις κάτι, μπορείς να το καταφέρεις».

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Keywords
Τυχαία Θέματα