«Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα έρθει στους Λέικερς, αλλά...»

Ο εκκεντρικός πατέρας του Λόνζο Μπολ, Λαβάρ, δήλωσε βέβαιος πως ο Λεμπρόν Τζέιμς θα μετακομίσει σύντομα στο Λος Άντζελες για τους Λέικερς, αλλά ξεκαθάρισε πως ο γιος του θα παραμείνει ηγέτης!

Oι απόψεις του δεν αρέσουν σχεδόν σε κανέναν, πέρα από τον ίδιο. Είναι εκκεντρικός, αλαζόνας και ένας άνθρωπος που σχεδόν όλοι στον οργανισμό του ΝΒΑ «αγαπούν να μισούν». Ο Λαβάρ Μπολ,

πατέρας του rookie των Λέικερς, Λόνζο, κατέθεσε για πολλοστή φορά μία ιδιαίτερη άποψη που προκάλεσε αντιδράσεις και... οργή.

Μιλώντας σε podcast του «CBS Sports», ο Λαβάρ Μπολ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ποιον παίκτη θα ήθελε να δει δίπλα στον γιο του στο ρόστερ των Λέικερς: «Τι εννοείς; Όλοι ξέρουν ποιος είναι αυτός ο παίκτης. Είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς! Δεν είναι μυστικό. Δώσε μου τον καλύτερο, τον πιο μεγαλόσωμο, τον πιο δυνατό και γρηγορότερο παίκτη της λίγκας» ανέφερε χαρακτηριστικά κι έδειξε βέβαιος πως η μετακίνηση του «Βασιλιά» στο L.A. θα είναι σύντομα γεγονός.

«Το ξέρω ότι θα γίνει. Ο Λεμπρόν είναι πιθανότατα ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών μαζί με τον Τζόρνταν. Ωστόσο, δεν έχει κατακτήσει πολλά στην καριέρα του. Έχει πάει πολλές φορές σε τελικούς, αλλά δεν έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους. Πήγε στο Μαϊάμι και κέρδισε. Πήγε στο Κλίβελαντ και κέρδισε. Τώρα θα έρθει στο L.A. και θα κερδίσει, αλλά μάντεψε. Θα είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, αν καταφέρει να πάρει δύο ή τρεις τίτλους στη σειρά. Το Κλίβελαντ είναι ένα ωραίο μέρος να ζεις αν είσαι από εκεί, αλλά θες να κάνεις μερικά επιχειρηματικά deals και να διασκεδάσεις; Πρέπει να έρθεις στο Λος Άντζελες ή τη Νέα Υόρκη. Η Νέα Υόρκη όμως δεν είναι η κατάλληλη συνθήκη. Επομένως, έλα στη δυτική πλευρά που είναι και η καλύτερη».

Για ακόμη μία φορά, ο Λαβάρ Μπολ χρησιμοποιούσε τον ιδιαίτερο και... αποκρουστικό λόγο του, αλλά η απάντηση που προκάλεσε την οργή των περισσότερων ήρθε, όταν ρωτήθηκε ποιος θα είναι ο ηγέτης της ομάδας όταν ο Λεμπρόν συνυπάρξει με τον Λόνζο.

«Τίνος ομάδα θα είναι; Φίλε, όλοι ξέρουν ποιου θα είναι η ομάδα. Θα είναι η ομάδα του Λόνζο Μπολ. Ο Λεμπρόν θα έρθει απλά για να μπει στην ομάδα μας. Αν έρθεις στο σπίτι μου, επειδή χρειάζεται να μείνεις κάπου, το σπίτι θα παραμείνει δικό μου» ήταν η ιδιαίτερη απόκρισή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα