Ο Γουαρδιόλα πάει στην Σίτι και θέλει και τον Μέσι!

Αγγλικά δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο Πεπ Γουαρδιόλα θα αναλάβει τη Μάντσεστερ Σίτι το προσεχές καλοκαίρι και θέλει να κάνει το «μπαμ» με τον Λιονέλ Μέσι.

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο αγγλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει στον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα το ποσό των 27 εκατομμυρίων ευρώ (καθαρά) το χρόνο, ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του. Καθώς φαίνεται

πως επιβεβαιώνεται ότι ο Ισπανός προπονητής θα είναι αυτός που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και ο ίδιος είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να έχει και πάλι υπό τις οδηγίες του τον Μέσι.

Όπως αναφέρει η «Daily Express», ο ίδιος ο προπονητής τςη Μπάγερν έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της Σίτι να κάνουν τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του Αργεντινού, καθώς θέλει να συνδυάσει αυτή τη νέα εποχή στην καριέρα του με μια πολύ δυνατή μεταγραφή. Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται, επίσης, ότι δεν αποκλείεται αν υπάρξουν δυσκολίες στην προσπάθεια να πειστεί ο Μέσι να μεσολαβήσει ακόμα και ο ίδιος ο Γουαρδιόλα, ο οποίος θέλει όσο τίποτα άλλο να συνεργαστεί και πάλι με τον Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα