Ο Γκουρδιόλα "τρολάρει" Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είναι μαέστρος μόνο εντός γηπέδου αλλά και έξω από αυτόν. Απόδειξη οι δηλώσεις του μετά το 4-0 επί της Μπόρνμουθ με τις οποίες άφησε -κατά πολλούς- σπόντες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ζοζέ Μουρίνιο!

Ασταμάτητη δείχνει στο ξεκίνημα της φετινής Premier League η Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να επικρατεί το απόγευμα

του Σαββάτου με 4-0 της Μπόρνμουθ και να παραμένει μόνη στην κορυφή πανηγυρίζοντας την πέμπτη νίκη της σε ισάριθμα ματς.

Πέρα μάλιστα από το "πάρτι" που έστησαν στο "Etihad Stadium" μπροστά στο κοινό τους οι "μπλε" του Μάντσεστερ κατάφεραν να ρίξουν το... καρφί τους για τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, μέσω των δηλώσεων που έκανε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου.

"Η Μπόρνμουθ ήταν η καλύτερη ομάδα την οποία έχουμε αντιμετωπίσει. Μας δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα με τη μπάλα από άλλες ομάδες που έπαιζαν απέναντί μας κάνοντας βαθιές μπαλιές", δήλωσε μεταξύ άλλων, με πολλούς στο Νησί να θεωρούν πως αυτά τα λόγια είχαν ως αποδέκτες την Γιουνάιτεντ και προσωπικά τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Και αυτό γιατί μόλις μία εβδομάδα πριν αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, με την Σίτι να επικρατεί 2-1 στο "Old Trafford", σε ένα ματς που η Γιουνάιτεντ επιχείρησε στο δεύτερο ημίχρονό του πολλές βαθιές μπαλιές με στόχο να δυσκολέψει τον Κλαούντιο Μπράβο.

Keywords
Τυχαία Θέματα