Ο ένας για τη ρεβάνς… και ο άλλος για τα κεκτημένα!

Οι κορυφαίοι σύλλογοι στην χειροσφαίριση ξανά μαζί σε Τελικό Κυπέλλου.

Ο Πρωταθλητής Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ κοντράρονται στον σημερινό τελικό του Final 4 Κυπέλλου Ανδρών που θα αρχίσει στις 18:00 στο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία (Τηλεοπτικό από το ΡΙΚ) με έπαθλο το βαρύτιμο.

Από την μια ο πολυνίκης του θεσμού Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ με 20 κατακτήσεις Κυπέλλου που θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα μετά την περσινή κατάκτηση του. Εξασφάλισε το εισιτήριο για τον Τελικό κερδίζοντας με 32-27 τον μαχητικό

Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς και έδειξε αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει το στέμμα του.

Από την άλλη η κορυφαία ομάδα τα τελευταία χρόνια στον άθλημα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το οποίο θέλει να κλείσει με τρεμπλ την σεζόν μετά το Σούπερ Καπ και το Πρωτάθλημα παίρνοντας παράλληλα εκδίκηση από τον αιώνιο αντίπαλο του από τον περσινό χαμένο τελικό. Κέρδισε άνετα τον Παρνασσό με 27-11 και έδειξε ετοιμότητα ενόψει του σημερινού μεγάλου τελικού θέλοντας να φτάσει στις 5 κατακτήσεις κυπέλλου.

Ο μεγάλος τελικό του Final 4 Κυπέλλου Ανδρών στηρίζεται από κορυφαίες εταιρείες της Κύπρου όπως ο ΟΠΑΠ που είναι ο βασικός χορηγός, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να γίνει τηλεοπτικό ο αγώνας, η εταιρεία Petrolina που στέκεται πάντα δίπλα από κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός, η εταιρεία Pissis αλλά και η Murphys Pub που στήριξαν οικονομικά το Final 4.

Η γιορτή της χειροσφαίρισης θα αρχίσει στις 18:00 στο Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία.

Keywords
Τυχαία Θέματα