Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου μοίρασε τσάντες για την Ώρα της Γης

Ο Δήμος Γεροσκήπου συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στην εκστρατεία «Ώρα της Γης», η οποία έχει καθορίσει για φέτος ως εθνικό στόχο τη μείωση στη χρήση της πλαστικής σακούλας («Γυρνάμε τα φώτα στη μείωση της πλαστικής σακούλας»).

Ενισχύοντας περαιτέρω αυτή τη διεκδίκηση και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης, ο Δήμος Γεροσκήπου, άρχισε από χθες την κατ’ οίκον διανομή υφασμάτινων τσάντες σε κάθε νοικοκυριό.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια σήμερα ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης μαζί με υπηρεσιακούς του Δήμου διένειμαν υφασμάτινες τσάντες ενώ η διανομή

επικεντρώθηκε έξω από τις υπεραγορές και τους φούρνους που βρίσκονται στα δημοτικά όρια Γεροσκήπου.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης ανέφερε πως ο Δήμος είναι μια τοπική αρχή με περιβαλλοντικές ευαισθησίες και μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια ξεκίνησε αυτή τη πρωτοβουλία με την κατ’ οίκον διανομή υφασμάτινων οικολογικών τσαντών σε κάθε νοικοκυριό.

Πιστεύουμε είπε ο κ. Παυλίδης ότι με αυτό τον τρόπο, συμβάλλουμε στην διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης.

Επιπρόσθετα κάλεσε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια για μείωση της πλαστικής σακούλας γιατί όπως εκτίμησε η Κύπρος είναι πρωταθλητής στην χρήση πλαστικής σακούλας .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα