Ο απολογισμός...και η συνέχεια

Ο απολογισμός της Δευτέρας κατέταξε 3η την Εθνική μας στο δωδέκατο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 αλλά με αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Στον Elite round θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (σύνολο 26) και για να φτάσουμε στις 30 θα προκριθούν και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των δεκατριών ομίλων.

Ο βαθμός της ισοπαλίας στο 1-1 της πρεμιέρας με τη Σουηδία (ισοφαριστήκαμε στις καθυστερήσεις) κράτησε ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει

με την ολοκλήρωση της δράσης και στους δεκατρείς ομίλους.

Η Εθνική μας μετά το 1-1 με τη Σουηδία ηττήθηκε με 1-0 από την Πολωνία και χθες νίκησε με 5-0 το Σαν Μαρίνο.

Πρώτη τερμάτισε η Πολωνία με 7 βαθμούς, ακολούθησε η Σουηδία με 5 βαθμούς, τρίτη η Κύπρος με 4 βαθμούς και τελευταίο χωρίς βαθμό το Σαν Μαρίνο.

«Ο τελικός βαθμολογικός απολογισμός σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικός της προσπάθειας που κατέβαλε αλλά ούτε και της παρουσίας που είχε η ομάδα μας σε αυτή τη διοργάνωση.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, πάλεψαν σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο όμιλο και θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε απευθείας το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ελπίζω τελικά να είμαστε στις καλύτερες τρίτες ομάδες και να επιβραβευτεί έστω και κάπως αργά η συνολική προσπάθεια της Εθνικής μας» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Γιάννος Οκκάς.

Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει οριστικά και μέχρι τώρα από τις τρίτες ομάδες μόνο τα Σκόπια έχουν καλύτερο απολογισμό από την Κύπρο.

Χρόνος συμμετοχής

Τρεις ποδοσφαιριστές δεν έχασαν ούτε λεπτό στους αγώνες που έδωσε η ομάδα μας στα Κούκλια. Ο αρχηγός Λευτέρης Χατζηκωνσταντής, ο Δανιήλ Παρούτης και ο Ανδρόνικος Κακουλλής συμμετείχαν και στα 240 λεπτό.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννος Οκκάς έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αναλυτικά ο χρόνος συμμετοχής στους τρεις αγώνες της προκριματικής φάσης:

Λευτέρης Χατζηκωνσταντή…240

Δανιήλ Παρούτης…240

Ανδρόνικος Κακουλλή…240

Χάρης Καψός…251

Θωμάς Νικολάου…211

Ραφαήλ Μάμας…205

Αγάπιος Βρίκκης…193

Θεόδωρος Ανδρονίκου…178

Χρίστος Τρύφωνος…160

Σάββας Νικολάου…160

Γιώργος Ναούμ…148

Μιχάλης Κωνσταντινίδης…92

Γιώργος Θεοδουλίδης…80

Μαρίνος Τζιωνής…55

Γιώργος Θεοδοσίου…47

Δημήτρης Αβραάμ…47

Ανδρέας Παπαδόπουλος…40

Δημήτρης Ράσπας…35

Παναγιώτης Γεωργίου…29

Ιάσωνας Ορφανίδης…25

Τα έξι τέρματα της Εθνικής μας πέτυχαν οι Αγάπιος Βρίκκης, Χάρης Καψός, Δανιήλ Παρούτης, Ραφαήλ Μάμας, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Ράσπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα