Ο Ανδρέας Ανδρέου για την επιτυχία της Εθνικής Ανδρών

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η Εθνική Ανδρών Beach Handball στην διεθνή Τουρνουά που έγινε στην Κίνα κατακτώντας την 1η θέση κερδίζοντας την Ουγγαρία στον μεγάλο τελικό με 2-1 σετ. Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ανδρέας Ανδρέου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας.

Για την κατάκτηση του χρυσού

μεταλλίου δήλωσε: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες που έδωσαν μέσα σε σ’ ένα τριήμερο 7 παιχνίδια και τα κέρδισαν και τα 7 κατακτώντας στο χρυσό μετάλλιο. Ήταν ένα διεθνές Τουρνουά στην Κίνα με συμμετοχή 13 ομάδων στην Κατηγορία Ανδρών και 13 στην Κατηγορία των Γυναικών. Η ομάδα μας έφτασε μέχρι τον τελικό με αντίπαλο την Ουγγαρία. Μια ομάδα η οποία πριν μερικά χρόνια ήταν στην Τελική φάση Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και η Εθνική μας την κέρδισε στην διαδικασία των shoot out. Νιώθουμε περήφανοι, χαρούμενοι που ακούσαμε τον Εθνικό μας στην μακρινή Κίνα και η σημαία μας ήταν στο πιο ψηλό σημείο».

Για τη συνέχεια είπε: «Ένα όνειρο της Εθνικής μας είναι να συμμετάσχει σε κάποιο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και αν μας δοθεί μια ευκαιρία μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα