Ο Άη Βασίλης στήνει το Εργαστήρι Αγάπης στη Λεμεσό!

Για 7η συνεχή χρονιά, ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου οργανώνουν το «Φιλανθρωπικό Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη» στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, στη Μαρίνα Λεμεσού.

Ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING, με πλούσια δράση στα κοινωνικά και πολιτιστικά πλέον δρώμενα της Λεμεσού, υπόσχεται

ακόμη ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να ζήσουν έντονα τη μαγεία των Χριστουγέννων. Εργαστήρια κατασκευών με πηλό, στολίδια από τσόχα, ξύλινα δεντράκια, χριστουγεννιάτικα μπισκότα για διακόσμηση και άλλες μοναδικές χειροτεχνίες. Παρέα με τον Άη Βασίλη να μοιράζει δώρα και το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα μουσικής με τραγούδια και χορό, αλλά και τη δική σας συμμετοχή στα μουσικά εργαστήρια, ελάτε να ζήσουμε παρέα ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο.

Ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING, τα τελευταία 6 χρόνια της λειτουργίας του, έχει συμπαρασταθεί σε πέραν από 500 οικογένειες, καλύπτοντάς τους βασικά είδη πρώτης ανάγκης, αξίας άνω των €100.000, προσφέροντας υποτροφίες σε φοιτητές της τάξης των €93.000, απογευματινά μαθήματα σε μαθητές, ειδικούς δασκάλους κ.ά. της τάξης των €68.000. Τα τελευταία δύο χρόνια, συνεργάζεται στενά με την Τράπεζα Κύπρου, μια συνεργασία που έχει αποφέρει σημαντικά οφέλη, με αποδέκτες τις οικογένειες που στηρίζει ο Σύνδεσμος, καθώς, εκτός από τις χορηγίες που δίνει η Τράπεζα στον Σύνδεσμο, στηρίζει και καθημερινές ανάγκες των οικογενειών με διάφορους άλλους τρόπους.

Το Εργαστήρι στηρίζουν με τις χορηγίες τους οι εταιρείες Τράπεζα Κύπρου, LEGINET, RCB Bank, FX Pro, Medochemie, Baker Tilly, Deloitte, Limassol Marina, Bernhard Schulte Shipmanagement, CTC Automotive-HYUNDAI, Nicos Chr. Anastasiades &Partners, Πατρίκιος Παύλου &Συνεργάτες ΔΕΠΕ, Servuspride Limited, Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, XM Trading Point, USB Bank PLC, Path Holdings Ltd, Superνova Consulting Ltd και VEP Epiloges.

Ώρες λειτουργίας και πληροφορίες για το Εργαστήρι Αγάπης

Το Εργαστήρι θα λειτουργήσει το Σάββατο 10/12 από τις 11 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. και την Κυριακή 11/12 από τις 10 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. Η είσοδος στον χώρο για την παρακολούθηση του πλούσιου καλλιτεχνικού μας προγράμματος είναι δωρεάν, ενώ για τη συμμετοχή των παιδιών στα εργαστήρια χειροτεχνίας είναι €15 για το κάθε παιδί. Ειδικές τιμές θα υπάρχουν για 2 ή και περισσότερα αδέλφια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 25878744.

Keywords
Τυχαία Θέματα