Ο αδερφός του Ροναλντίνιο απάντησε στις φήμες

Ο Ρομπέρτο Ασίς αποκάλυψε την πρόθεση του Ροναλντίνιο να βοηθήσει την Τσαπεκοένσε ενώ εξομολογήθηκε πως ο Βραζιλιάνος έχει προτάσεις από Ευρώπη, Λατινική Αμερική και MLS!

Ο Ροναλντίνιο παραμένει χωρίς ομάδα από τότε που έφυγε από τη Φλουμινένσε το 2015 και ψάχνει ακόμα το σύλλογο που θα τον... εμπνεύσει πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, με αρκετούς να ονειρεύονται

πως αυτό θα το κάνει φορώντας τη φανέλα της Τσαπεκοένσε.

Τροφή στα σενάρια αυτά έδωσε ο ίδιος ο 36χρονος άσος ο οποίος μεταξύ άλλων έβγαλε και φωτογραφία φορώντας την πράσινη φανέλα, με τον αδερφό και μάνατζέρ του Ρομπέρτο Ασίς να αναφέρεται με δηλώσεις του στο "Goal.com" για τις επιλογές που έχει μπροστά του ο "R10".

"Όσον αφορά στην Τσαπεκοένσε, νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτό το ζήτημα με το μέγιστο σεβασμό για τις οικογένειες και το σύλλογο. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο, δεν ξέρω ακόμα πώς.

Όπως ακριβώς οι Βραζιλιάνοι και όλος ο κόσμος, εξακολουθούμε να είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Είχαμε σχέση με αρκετούς ανθρώπους που βρίσκονταν σε αυτή την πτήση, είμαι πολύ λυπημένος και ελπίζω πως η ειρήνη και η γαλήνη θα βοηθήσουν αυτές τις οικογένειες να ξεπεράσουν αυτές τις δύσκολες στιγμές", τόνισε ο Ασίς για τον "Γκαούτσο", και πρόσθεσε:

"Με έχουν πλησιάσει αρκετοί βραζιλιάνικοι σύλλογοι και επίσης από δύο συλλόγους από την Λατινική Αμερική για ένα πρότζεκτ που θα αφορά το Copa Libertadores ενώ έχωεπίσης προτάσεις από συλλόγους από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και την Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα