Ο Jeremy Meeks επιστρέφει στο Instagram με νέες σέξι εικόνες

Ο πρώην κατάδικος που έγινε viral και κάνει πλέον καριέρα μοντέλου, δημοσιεύει ημίγυμνες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του και κάνει τον γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί.

Τον γνωρίσαμε το 2014, όταν ο Meeks είχε συλληφθεί από την αστυνομία του Stockton με την κατηγορία της οπλοκατοχής. Όταν οι αρχές ανέβασαν την φωτογραφία του στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook, το κοινό γοητεύτηκε από τα γαλάζια μάτια του μοντέλου και η φωτογραφία έγινε viral, συγκεντρώνοντας 101,000 likes, 12,000 shares, 26,000 comments και ένα συμβόλαιο αξίας $30,000.

Αφού βγήκε από τη φυλακή πριν από 3 μήνες, ο 32χρονος άνδρας κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα ως μοντέλο. Η πρώτη του επαγγελματική φωτογράφηση έγινε μέσα στο σπίτι του και κατάφερε και πάλι να ταράξει τις γυναικείες καρδιές.

Ο ίδιος ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram δύο backstage εικόνες με τη μία να ποζάρει ημίγυμνος στη κουζίνα. Ο Jim Jordan, ο οποίος είναι ο μάνατζερ του Meeks αναφέρει πως αυτό είναι μόνο η αρχή. «Έχουμε έρθει σε επαφή με πολλά μεγάλα brands. Έχουμε πραγματικά μεγάλα brands και σχεδιαστές στο τραπέζι. Έχουμε ταινίες, συμφωνίες για βιβλία, προτάσεις για reality τηλεοπτικά προγράμματα, opening από club στο Ντουμπάι, το Βέγκας και όλο τον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα