Ντρινκγουότερ ο αντι-Μάτιτς στην Τσέλσι

Τον 27χρονο μέσο της Λέστερ, Ντάνι Ντρινκγουότερ, φέρεται να προορίζει για διάδοχο του Νεμάνια Μάτιτς στην Τσέλσι, ο Αντόνιο Κόντε, ευελπιστώντας ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια του πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στις «αλεπούδες», Ενγκολό Καντέ.

Μπορεί η Τσέλσι να έχει αποκτήσει ήδη τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο από τη Μονακό, πλαισιώνοντας τον Ενγκολό Καντέ στον χώρο της μεσαία γραμμής, ωστόσο η αποχώρηση του Νεμάνια Μάτιτς με προορισμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται να πυροδοτεί εξελίξεις.

Έτσι, ο προ διετίας πρωταθλητής με τη Λέστερ και

ένας από τους καλύτερους μέσους της Πρέμιερ Λιγκ, Ντάνι Ντρινκγουότερ, φέρεται να έχει μπει στο μπλοκάκι του Αντόνιο Κόντε, που ευελπιστεί ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Ενγκολό Καντέ το περασμένο καλοκαίρι, με τη μετακίνησή του από το Λέστερ στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Πάντως, οι «αλεπούδες» δεν έχουν ουδεμία πρόθεση να πουλήσουν ένα ακόμη περιουσιακό τους στοιχείο, με τον Άγγλο μέσο να δεσμεύεται με συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Ο Ντρινκγουότερ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία άφησε για χάρη της Λέστερ το 2012, μετρώντας συνολικά 218 συμμετοχές, ενώ κορωνίδα της θητείας του στην ομάδα, αποτελεί αναμφίβολα το πρωτάθλημα του 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα