Ν.Παπαδόπουλος: H δική μας πλευρά έχει εγκλωβιστεί

Με ερασιτεχνικούς χειρισμούς, “η δική μας πλευρά έχει εγκλωβιστεί σ’ ένα πλαίσιο που περιέχει πάρα πολλούς κινδύνους σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο της ασφάλειας”, ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του στην Πάφο ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ανέφερε ότι εγείρονται πάρα πολλά ερωτήματα πώς ακριβώς πάμε σε αυτή τη νέα πενταμερή διάσκεψη με ένα ούτω καλούμενο κοινό έγγραφο το οποίο δεν είναι ούτε συμφωνημένο, αλλά περιέχει πολλά στοιχεία στα οποία η δική μας πλευρά

αλλά και η Ελλάδα ιδιαίτερα φέρνουν ενστάσεις".

Ο κ. Παπαδόπουλος διερωτήθηκε πώς ακριβώς τα καταφέραμε από την συμφωνία και την κατάληξη - πριν να συζητήσουμε οτιδήποτε άλλο στην ασφάλεια,- να πηγαίνουμε σε μια νέα πενταμερή, χωρίς να έχουμε λόγο στο πλαίσιο πάνω στο οποίο θα συζητήσουμε αυτό το κεφάλαιο.

Δυστυχώς συνέχισε, με ερασιτεχνικούς χειρισμούς, “η δική μας πλευρά έχει εγκλωβιστεί σ’ ένα πλαίσιο που περιέχει πάρα πολλούς κινδύνους σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο της ασφάλειας” προσθέτοντας πως προφανώς,” ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να συγκαλέσει Εθνικό συμβούλιο για να εξηγήσει κατά πόσο η δική μας πλευρά θα εγκρίνει αυτό το έγγραφο ή όχι”.

Και αν δεν το εγκρίνει, διερωτήθηκε, τότε , “ γιατί πάμε σε μια πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρχει ένα συμφωνημένο πλαίσιο και μια συμφωνημένη βάση για την συζήτηση και την διαπραγμάτευση του κεφαλαιώδους σημασίας κεφαλαίου και ζητήματος της ασφάλειας και της κατάργησης των εγγυήσεων”.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ προέβη σε δηλώσεις μετά το πέρας του ετήσιου μνημόσυνο του Χριστόδουλου Αρέστη Μαζαράκη που έπεσε μαχόμενος κατά την τουρκική εισβολή το 1974 στις μάχες του αεροδρομίου Λευκωσίας και που τελέστη στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Μεσόγη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα