Νοκ άουτ για το Eurobasket ο Ραντούλιτσα!

Με μία ακόμα πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί στο φετινό Eurobasket η εθνική ομάδα της Σερβίας, καθώς και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα τέθηκε νοκ άουτ με πρόβλημα τραυματισμού.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την εθνική ομάδα της Σερβίας! Οι τραυματισμοί είναι συχνοί και διαδοχικοί. Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα στη φετινή διοργάνωση, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί

και με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναίκού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Ο λόγος είναι πως δεν υπάρχει πρόοδος στην κατάστασή του, όπως αναφέρουν και Μέσα από την Σερβία.

Μάλιστα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει πάρει την απόφαση να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Eurobasket, με την τριάδα των ψηλών της εθνικής ομάδας να αποτελείται από τους Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Όγκνιεν Κούζμιτς και Βλάντιμιρ Στίματς.

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, ο Νεμάνια Νέντοβιτς κάνει... αγώνα δρόμου με σκοπό να είναι έτοιμος. Ο γκαρντ της Μάλαγα έχει αρχίσει προπονήσεις χαμηλής έντασης, με σκοπό να μπορέσει στο τέλος του μήνα να είναι έτοιμος. Και στην δική του περίπτωση, όμως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα