Νίκη πρωτιάς για Ουκρανία

Μετά τη διακοπή στο ματς της Κροατίας και την απρόσμενη ήττα των Ισλανδών, η Ουκρανία καθάρισε εύκολα 2-0 την Τουρκία στο Χάρκοβο και πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου!

Πιάνοντας εξαιρετική κατά διαστήματα απόδοση και υπερέχοντας καθολικά επί της αντιπάλου στον αγωνιστικό χώρο, η Ουκρανία επικράτησε 2-0 της Τουρκίας για τον 9ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ και πέρασε μόνη πρώτη στη βαθμολογία!

Δύο γκολ του Αντρέι Γιαρμολένκο στο 18' και το 42' ήταν αρκετά για

τους Ουκρανούς, οι οποίοι έκαναν και συντήρηση δυνάμεων στο τέλος. Η Τουρκία που πλέον βρίσκεται στη νέα εποχή της με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της, μάλλον ακόμη... ψάχνεται αφού σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να γίνει ανταγωνιστική παρά το γεγονός πως ο νέος της προπονητής γνωρίζει το ουκρανικό ποδόσφαιρο όσο λίγοι μετά τα 12 χρόνια του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό και σε συνδυασμό με τη διακοπή λόγω καιρού στο Κροατία – Κόσοβο αλλά και την απρόσμενη νίκη της Φιλανδίας επί της Ισλανδίας, η Ουκρανία πήρε προβάδισμα τουλάχιστον για τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα