Νίκες για ΒetOnAlfa, Sabbianco Απόλλωνα και ΘΟΪ Αυγόρου

ΒΟΛΕΪ
Η BetOnAlfa πέρασε αλώβητη από το Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στο ΑΤΙ και με καθαρή νίκη 0-3 ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά. Μετά το πρώτο σετ η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου δυσκολεύτηκε, όμως κατόρθωσε να κερδίσει. Η νεανική ομάδα της Ανόρθωσης πάλεψε, μετά το πρώτο σετ. Με το δεξί μπήκε ο Sabbianco Απόλλων στο νέο πρωτάθλημα Γυναικών, αφού έπειτα από καλή εμφάνιση

κέρδισε την αξιόμαχη -ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ- Ολυμπιάδα Ν. με 3-0.

Καταφανώς ανώτερος ο Sabbianco Απόλλων κυριάρχησε στο πρώτο σετ και με ευκολία το πήρε με 25-07, προηγούμενος με 1-0. Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο σετ άλλαξε. Η Ολυμπιάδα μπήκε στον αγώνα, αφού διαθέτει και έμπειρες παίκτριες και ο αγώνας έγινε ντέρμπι.

Τελικά, ο Sabbianco Απόλλων, εκμεταλλευόμενος την κλάση των παικτριών του, κέρδισε το σετ με 25-22 και, έστω και δύσκολα, «έγραψε» το 2-0. Οι κυπελλοπρωταθλήτριες και κάτοχοι του Σούπερ Καπ δεν ήθελαν να μπουν σε περιπέτειες και, παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, ήλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα και κέρδισαν το σετ με 25-12 και τον αγώνα με 3 -0 σετ, μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Παρά τη σθεναρή αντίσταση από τη νεοφώτιστη Αναγέννηση Δ., το ΘΟΪ Αυγόρου κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τη Δερύνεια κερδίζοντας με 1-3. Ο αγώνας είχε σασπένς, αφού η Αναγέννηση με το νικηφόρο δεύτερο σετ έδωσε άλλο χρώμα στο παιχνίδι, όμως η συνέχεια άνηκε στις Αυγορίτισσες που καθάρισαν εύκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα