Νέο κόλπο διαρρηκτών- Είδατε τραπουλόχαρτο κοντά σας;

Νέα κόλπα φαίνεται πως εφευρίσκουν επιτήδειοι προκειμένου να παραβιάζουν υποστατικά.

Πολλά είναι τα κόλπα που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά ο νέος τρόπος που σκαρφίστηκαν φαίνεται πως είναι η τοποθέτηση τραπουλόχαρτων, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο σημάδι σε χώρους που πιθανόν να έχουν βάλει στο μάτι.

Σχετική δημοσίευση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, καρφιτσωμένο ένα τραπουλόχαρτο. Η εν λόγω

ανάρτηση έγινε στην Λευκωσία και αφορά περιοχή της πρωτεύουσας.

Το SigmaLive επικοινώνησε με την Αστυνομία με αφορμή την εν λόγω δημοσίευση. Αυτό που μας λέχθηκε από τις Αρχές είναι ότι παρόλο που δεν έγινε οποιαδήποτε καταγγελία για κλοπή από την συγκεκριμένη περιοχή που είχε το εν λόγω σημάδι στον υπόγειο χώρο στάθμευσης, καλό θα ήταν οι πολίτες που παρατηρούν κάτι ανάλογο να προβαίνουν σε καταγγελία στις Αρχές για προληπτικούς λόγους.

Να σημειωθεί ότι με παρόμοιο τρόπο παραβιάζονταν διαμερίσματα κυρίως στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια. Οι δράστες δηλαδή, έβαζαν με κάποιο τρόπο σημάδι έξω από συγκεκριμένο θυροτηλέφωνο που κτυπούσαν, εάν αυτό δεν ανταποκρινόταν επανειλημμένα όταν το κτυπούσαν, καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο τον στόχο τους.

Επαναλαμβάνεται ότι όπως συστήνουν και οι Αρχές, μιλώντας στο SigmaLive για το εν λόγω ζήτημα, παρόλο που δεν έχουν γίνει καταγγελίες, οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνουν προληπτικά εάν παρατηρήσουν κάτι ανάλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα