Νέες διεθνείς νομικές διακρίσεις...

...για την Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC

Η δικηγορική εταιρεία Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC, βραβεύθηκε πρόσφατα από τους έγκριτους διεθνείς οίκους αξιολόγησης δικηγορικών γραφείων ‘LEGAL 500’ και ‘Chambers and Partners’, για την ποιότητα, την τεχνογνωσία και εμπειρία στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν επιβράβευση της φιλοσοφίας της εταιρείας, ενώ αποτελούν σημαντικό βήμα στην κοινή προσπάθεια για προβολή της Κύπρου

σε διεθνές επίπεδο και εδραίωσή της ως κέντρου παροχής νομικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC εξασφάλισε διεθνή τιμητική διάκριση από τον οίκο αξιολόγησης LEGAL 500 για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει στις κατηγορίες Εμπορικού-Εταιρικού Δικαίου, Φορολογικού Δικαίου, Τραπεζικού και Χρηματοοικονομικού Δικαίου.

Στις κατηγορίες Εμπορικού-Εταιρικού Δικαίου και Φορολογικού Δικαίου, αξιολογήθηκε ως μία εκ των κορυφαίων δικηγορικών εταιρειών στην Κύπρο (Top tier). Επιπλέον, η Clerides, Anastassiou, Neophytou αξιολογήθηκε από τον διεθνή οίκο Chambers and Partners και διακρίθηκε στις κατηγορίες Εμπορικού και Εταιρικού Δικαίου, Τραπεζικού και Χρηματοοικονομικού Δικαίου, καθώς και στην κατηγορία Φορολογικού Δικαίου.

«Η εταιρεία προσφέρει άριστες υπηρεσίες, με επαγγελματισμό και οι συμβουλές της είναι αξιόπιστες. Συνδυάζει φορολογική και νομική εμπειρογνωμοσύνη υψηλής ποιότητας», σημειώνει ο οίκος Chambers and Partners στο αιτιολογικό της απόφασής του. Ιδιαίτερα τιμητικές προσωπικές αναφορές απέσπασαν οι δικηγόροι του γραφείου Έφη Αναστασίου και Σταύρος Κληρίδης, για το επαγγελματικό υπόβαθρο, τις δεξιότητες και τις υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν, κερδίζοντας τον τίτλο «Leading Inpiduals» στον τομέα τους.

Οι δύο εν λόγω διεθνείς οίκοι αξιολόγησης βασίζουν την αξιολόγησή τους σε ένα ευρύ δείγμα αυτόνομης ερευνητικής δραστηριότητας και επιλέγουν και αξιολογούν τις πλέον καταξιωμένες νομικές εταιρείες διεθνώς ανά γνωστικό αντικείμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC έλαβε τα προηγούμενα χρόνια αντίστοιχες τιμητικές διακρίσεις από τους συγκεκριμένους οίκους, καθώς και από άλλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα