Νέα συλλεκτική έκδοση ABSOLUT MIX

Ξεκίνησε ήδη το Φεστιβάλ Περηφάνιας Κύπρου και η νέα συλλεκτική έκδοση ABSOLUT MIX δηλώνει το «παρών» της κάνοντας αρχή με το πάρτυ “TransForm your Mind” που έγινε την Παρασκευή 20 Μαΐου στην Παλιά Ηλεκτρική στην καρδιά της Λευκωσίας. Εκεί, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν το νέο μπουκάλι και να απολαύσουν κοκτέιλς φτιαγμένα

με την αγαπημένη τους Absolut.

Το σχέδιο της ABSOLUT MIX είναι εμπνευσμένο από τα έξι χρώματα της ΛΟΑΤΙ σημαίας, ενώ τα ημιδιάφανα τριγωνικά σχήματα επιτρέπουν στα χρώματα να αλληλεπιδρούν δίνοντας διαφορετικό αποτέλεσμα ανάλογα με την οπτική γωνία που φαίνονται.

Αυτό το μπουκάλι χτίζει πάνω σε προηγούμενα συλλεκτικά μπουκάλια τα οποία είχαν στόχο να γίνουν η αιτία συζήτησης για θέματα που αφορούν τη διαφορετικότητα και την ανοχή. Το σχέδιο παραπέμπει στις εκδόσεις του 2008 και του 2015 τα οποία είχαν σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον σχεδιαστή της ΛΟΑΤΙ σημαίας Gilbert Baker καθώς και την έκδοση του 2009 «Χωρίς Ετικέτες», ενα μπουκάλι χωρίς ετικέτα και λογότυπο που γιόρταζε ένα κόσμο όπου οι άνθρωποι θα γίνονταν αποδεκτοί για αυτό που πραγματικά είναι, χωρίς ετικέτες.

«H Absolut πιστεύει ότι όταν συναντούνται διαφορετικά μυαλά εμπλουτίζονται το ένα από το άλλο. Πάνω σε αυτή την αρχή βασίζεται και η υποστήριξη που δείχνει το brand στην αυτο-έκφραση και στη δημιουργία ενός κόσμου όπου οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να είναι αληθινοί τόσο με τον εαυτό τους όσο και όταν συνδέονται με άλλους χωρίς κριτική ή προκατάληψη», λέει η Gaia Gilardini, Global Communications Director, της Absolut.

H Absolut Mix θα βρίσκεται στο After Party του φεστιβάλ το οποίο θα γίνει το Σάββατο 28 Μαΐου μετά την Πορεία Περηφάνιας στο Garden Day &Night. Θα σας περιμένουμε εκεί με δροσιστικά κοτκέιλς φτιαγμένα μόνο με Absolut.

Keywords
Τυχαία Θέματα