Νέα Σαλαμίνα: Αυτοί πάνε δανεικοί

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών για τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου ανακοινώνει τους δανεισμούς αλλά και το σκεπτικό που πάρθηκαν οι αποφάσεις για τους πιο κάτω ποδοσφαιριστές μας:

Οι ποδοσφαιριστές μας Λεμέσιος Ανδρέας και Σταυρινός Κωνσταντίνου, έχει κριθεί και θεωρήθηκε σκόπιμο για την ώρα από την Τεχνική ηγεσία και με τη σύμφωνο γνώμη των

ποδοσφαιριστών όπως δοθούν με τη μορφή δανεισμού για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017 στον Οθέλλο Αθηναίου . Μια συμφωνία που έχει παρθεί με γνώμονα την αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών σε περισσότερα αγωνιστικά λεπτά και συμμέτοχες στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στην ομάδα μας την οποία δεσμεύονται μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο ποδοσφαιριστής μας Χρύσανθος Μάντζιαλος, μετά από συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή όπως πρώτα ανανέωση με την ομάδα μας και μετά δοθεί με υποσχετική για απόκτηση περισσοτέρων εμπειριών και αγωνιστικών λεπτών για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017 στην Ομόνοια Αραδίππου . Μια συμφωνία που έχει παρθεί πριν την έναρξη των φετινών υποχρεώσεων ανάμεσα και στα τρία μέρη. Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην ομάδα μας την οποία δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ευχόμαστε καλές επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα