Ναπολεόνι: "Ο Ατρόμητος μου έδειξε ότι με ήθελε πολύ"

O Στέφανο Ναπολεόνι φιλοξενήθηκε στο "Μagazino" του Sport24 Radio και τον Αντρέα Παλομπαρίνι και αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΑΙΚ, στην ανανεώση του συμβολαίου του, τους φετινούς στόχους της ομάδας αλλά και την… μονομαχία με τον Φυτανίδη για τον πιο καλοντυμένο στην ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την φετινή ομάδα του Ατρόμητου: "Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, ήταν δύσκολος αγώνας για μας,

είχαμε συγκέντρωση, κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής και μας βγήκε σε καλό. Αυτό δυστυχώς ήταν μόνο το… πρώτο ημίχρονο, την Πέμπτη έχουμε την συνέχεια, όμως όλα είναι στα χέρια μας και αν έχουμε την ίδια εικόνα ο Ατρόμητος έχει τις δυνατότητες να πάει ψηλά".

Οι διαφορές του φετινού Ατρόμητου σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν: "Η ομάδα είναι πιο έμπειρη από πέρυσι. Κάποια πράγματα που δεν τα κάναμε σωστά προσπαθήσαμε από την αρχή της σεζόν να τα διορθώσουμε, φέτος είναι ευκαιρία να τα βελτιώσουμε και θέλουμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε η περσινή ομάδα αλλά μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω".

Αν θα ήθελε να αγωνιστεί στην Serie A: "Πριν το σκεφτόμουν περισσότερο, ήταν το όνειρο μου να παίξω στην Serie Α. Τώρα μπορώ να πω ευχαριστώ για αυτά που έχω και αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Serie Α, όμως είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα και πλέον δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ. Ο Ατρόμητος μου δίνει την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, σε γήπεδα όπως το χθεσινό και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο".

Αν σκέφτεται την Εθνική Ιταλίας ή το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος: "Είναι όνειρο, δεν πιστεύω ότι ο Κόντε σκέφτεται τον Ναπολεόνι. Για την Εθνική Ελλάδος δεν το έχω σκεφτεί. Είναι όνειρο να αγωνιστώ με την Εθνική της χώρας μου και δεν έχω σκεφτεί την προοπτική της Ελλάδας. Είμαι Ιταλός και θα ήθελα να έχω το όνειρο να αγωνιστώ στην Εθνική Ιταλίας. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή, άρα ποτέ μην λες ποτέ".

Ποιο είναι το κρυφό του όνειρο: "Αν μιλάμε για όνειρα, τότε θα ήθελα να αγωνιστώ στην Ρόμα. Μακάρι να κάνει κάτι καλύτερο από την περασμένη σεζόν, διότι η Γιουβέντους φαίνεται ότι παραμένει η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα".

Που υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, στην Ρόμα ή τον Ατρόμητο: "Στην Ρώμη έχουν περισσότερη πίεση από τον κόσμο διότι υπάρχουν μόνο δύο ομάδες στην πόλη. Αν πάνε καλά τα πράγματα είναι όλα εντάξει, αλλιώς αρχίζουν την γκρίνια. Στον Ατρόμητο είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Στην Ρόμα είναι διαφορετικά".

Για την παραμονή του στον Ατρόμητο: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Ατρόμητο, γιατί ήταν η μοναδική ομάδα που έδειξε ότι με θέλει πολύ. Προσπάθησαν να με ικανοποιήσουν με το συμβόλαιο και για αυτό έμεινα, έδειξαν ότι νοιάζονται πραγματικά για μένα. Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά δεν ένιωσα το ίδιο ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι ήταν μεγαλύτερες ομάδες από τον Ατρόμητο".

Για την ζωή του στην Ελλάδα: "Είμαι 7 χρόνια στην Ελλάδα, περνάω καλά, μου αρέσει αρκετά η Ελλάδα και πλέον τα κάνω όλα σαν… Έλληνας".

Για το στυλ του και το ντύσιμο του, ποιος είναι πιο καλοντυμένος εκείνος ή ο Φυτανίδης: "Αυτή είναι εύκολη ερώτηση, εννοείται εγώ. Ο Σωκράτης είναι πολύ καλοντυμένος αλλά εγώ είμαι Ιταλός και δεν… παίζομαι

Keywords
Τυχαία Θέματα