Να δείξει χαρακτήρα εν μέσω αβεβαιότητας

Ο Παναθηναϊκός εν μέσω διοικητικής αβεβαιότητας, ταξίδεψε στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να έχει συγκεντρωμένους τους παίκτες του παρά τα γνωστά προβλήματα με την αποχώρηση του Γιάννου Αλαφούζου από τον σύλλογο. Στα αγωνιστικά ο Εβρίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Λουτσιάνο ο οποίος θα μείνει εκτός για πέντε μήνες, ενώ στην Αθήνα έμειναν και οι Κουτρουμπής,

Καμπέσας και Τζανδάρης. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τον Μάκη Χάβο να μην υπολογίζει τους Μύγα, Λόπες και Μοράρ.

Πριν το ματς στο Αγρίνιο, υπάρχουν οι αναμετρήσεις της Αθήνας. Αρχικά στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης ψάχνει να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Πλατανιά. Οι δύο ομάδες τα είπαν και στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα με τον Πλατανιά νικητή. Εκτός στους γηπεδούχους Ελμπάζ, Ανιέτε και Κιταμπάλα, στην Κρήτα άφησε τους Ομπερχάουζερ, Ντικαμονά και Καρυπίδη ο Γιώργος Παράσχος.

Τέλος, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Λαμία. Η ομάδα του Κάναντι έχει μόνο ισοπαλίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές την ώρα που η αξιόμαχη Λαμία παλεύει όλα της τα παιχνίδια και δείχνει ικανή να βάλει τις βάσεις για την παραμονή.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Απόλλων Σμύρνης – Πλατανιάς (16:00-NS3)

Ατρόμητος – Λαμία (18:15-NS1)

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (20:30-NS2)

Keywords
Τυχαία Θέματα