Ν. Ανδρονίκου: «Χρήσιμα φιλικά για τη νέα ομάδα''

Δύο φιλικούς αγώνες θα δώσει τις επόμενες μέρες η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων. Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει στη Λάρνακα (Dimco Αμμόχωστος Επιστροφή) την Εθνική Ελλάδας και την ερχόμενη Τρίτη θα παίξει εκτός έδρας με τη Μάλτα.



Είναι τα πρώτα φιλικά της νέας Εθνικής Ελπίδων που θα αγωνιστεί στην επόμενη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2017.

«Είναι πολύ χρήσιμα

αυτά τα φιλικά αφού αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε κάποιους νέους ποδοσφαιριστές που έχουμε φέρει στην ομάδα εν όψει των επόμενων επίσημων υποχρεώσεων. Κάποια παιδιά που τα τελευταία χρόνια ήταν βασικά στελέχη στην Ελπίδων, λόγω ηλικίας έχουν φύγει, όμως, από τη στιγμή που στην προηγούμενη διοργάνωση δεν είχαμε στόχους στους τελευταίους αγώνες, είχαμε φροντίσει να φέρουμε κάποιους πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές και έτσι να έχουμε πιο ομαλή μετάβαση από την προηγούμενη, στη νέα Εθνική Ελπίδων.

Τώρα, στους δύο αγώνες με Ελλάδα και Μάλτα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και στην πράξη κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και τα συμπεράσματα, εν όψει των επίσημων αγώνων θα είναι πολύ χρήσιμα» δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Ανδρονίκου.

«Στη νέα διοργάνωση ξεκάθαρος στόχος μας θα είναι η διάκριση. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε πολύ καλύτερη πορεία από ότι τα τελευταία χρόνια και αυτή είναι και η φιλοσοφία της Ομοσπονδίας αλλά και η δική μου. Άρα, πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε» προσθέτει ο κ. Ανδρονίκου, ο οποίος, παράλληλα οριοθετεί τους στόχους και για τα δύο φιλικά, όσον αφορά το αποτέλεσμα:

«Όταν αγωνιζόμαστε με την Εθνική, εκπροσωπούμε τη χώρα μας και οι στόχοι πάντα είναι οι ίδιοι είτε στα φιλικά είτε στα επίσημα, δηλαδή, το νικηφόρο αποτέλεσμα και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και στους δύο επόμενους αγώνες μας».

Να σημειώσουμε ότι οι επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων αρχίζουν τον Μάρτιο του 2017 με τη συμμετοχή της σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η κλήρωση των ομίλων θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα