Μουσικό χωριό Φέγγαρος στο Πολιτιστικό_after

Τι συμβαίνει όταν ένα πετυχημένο φεστιβάλ συναντά ένα άλλο; Μουσική, χορός και θέατρο είναι μόνο κάποια στοιχεία που είχαν την ευκαιρία να δουν εκατοντάδες ενθουσιασμένοι άνθρωποι που βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στη μεγαλύτερη αυλή της Παλιάς Λευκωσίας.

Το «Μουσικό Χωρίο Φέγγαρος: The Jam Session», που πραγματοποιήθηκε απ’ τη Λουβάνα Δίσκοι σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας

Κύπρου, είναι ένα ειδικό project που φτιάχτηκε για το φεστιβάλ Faneromeni 16. Σε αυτό, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα σύντομο ντοκιμαντέρ σχετικά με τη φετινή εμπειρία του Φεστιβάλ Φέγγαρος στον Κάτω Δρυ, ενώ ακολούθως είδε τους προσκεκλημένους μαθητές, εισηγητές και συνεργάτες, όλοι μουσικοί από διαφορετικά επίπεδα, ηλικίες και γούστα να αυτοσχεδιάζουν και να «συνομιλούν» επί σκηνής.

Οι μουσικοί, ουσιαστικά, παρουσίασαν ένα απρόβλεπτο και ευρύ μουσικό φάσμα δίνοντας έτσι μια μικρή γεύση του τι συμβαίνει αργά το βράδυ στο καφενείο του Κάτω Δρυ κατά τη διάρκεια του Φέγγαρου. Παράλληλα, οι Fuzz Bus, οι εισηγητές της φετινής διοργάνωσης κάλεσαν όλους τους παρευρισκομένους μουσικούς/μαθητές αλλά και τους επισκέπτες να ανέβουν στη σκηνή, συμμετέχοντας, παρασύροντάς τους σε κεφάτους ρυθμούς!

Keywords
Τυχαία Θέματα