Μητέρα και γιος «Πρέσβεις Τουρισμού Αγίας Νάπας»

Μητέρα και γιος από το Ηνωμένο Βασίλειο ανακηρύχθηκαν σήμερα σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας», αφού επισκέφθηκαν την περιοχή για σκοπούς τουρισμού πολυάριθμες φορές.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι οι δύο νέοι πρέσβεις είναι η Jeanette Ann Lea, που επισκέφθηκε την Αγία Νάπα 53 φορές και ο γιος της Kevin George Lea, ο οποίος ήρθε 26 φορές. Σε ειδική τελετή που έγινε στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου ο Αντιδήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου απένειμε στους Βρετανούς επισκέπτες αναμνηστική πλακέτα και το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».


Ο κ. Ζαννέττου εξέφρασε «τις θερμότατες ευχαριστίες του Δημάρχου, των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και τις δικές του για τη μεγάλη αγάπη που τρέφουν προς την Αγία Νάπα, κάτι που αποδεικνύεται εμπράκτως μέσα από τις τόσες πολλές επισκέψεις».

Απευθυνόμενος προς τους δύο Βρετανούς, ο Αντιδήμαρχος είπε πως ο Δήμος Αγίας Νάπας επέλεξε να τους τιμήσει με την ανώτατη διάκριση του «Πρέσβη Τουρισμού Αγίας Νάπας», ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης προς τα πρόσωπά τους, σημειώνοντας παράλληλα πως «η διάκριση αυτή δικαιωματικά τους αξίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα