Μήνυμα ενότητας όλων των Αμμοχωστιανών από Α. Γαλανό

Μήνυμα ενότητας όλων των Αμμοχωστιανών έστειλε από τη Λεμεσό ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξης Γαλανός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιτελείου του υποψηφίου, ο κ. Γαλανός, μιλώντας σε συγκέντρωση που οργάνωσε η Ομάδα Στήριξης της υποψηφιότητάς του, είπε ότι η Αμμόχωστος σήμερα χρειάζεται πολιτική ηγεσία με γνώση, εμπειρία και κύρος.

«Χρειαζόμαστε ηγεσία ικανή να διαχειριστεί με τρόπο υπεύθυνο και συλλογικό, τόσο την επίλυση του Κυπριακού εάν η εν εξελίξει διαπραγματευτική

διαδικασία καταλήξει σε αίσιο τέλος, όσο και ένα νέο απευκταίο ναυάγιο», είπε.

Στην εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου. Παρευρέθηκαν επίσης ο Ευρωβουλευτής Λευτέρης Χριστοφόρου, βουλευτές, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος Αμμοχωστιανών.

«Έχοντας δίπλα μου εκλεκτούς συνεργάτες», ανέφερε ο κ. Γαλανός, «είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εκλογές. Θα ανοίξουμε την πόρτα, για να προχωρήσουμε την επιστροφή της Αμμοχώστου. Θα γονατίσουμε, να φιλήσουμε τη χρυσή άμμο της Αμμοχώστου, θα ξανακτίσουμε τα σπίτια μας και θα αναστήσουμε τα ιδανικά μας, του Βαρωσιού».

Αναφέρθηκε στη συνεργασία Ε/κ και Τ/κ και είπε ότι «θα κτίσουμε μια νέα Αμμόχωστο, μια μεγάλη Αμμόχωστο, ένα μεγάλο λιμάνι, ένα μεγάλο όραμα, όπως οραματιζόμαστε να ξαναχτίσουμε την Αμμόχωστο».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα