Μεθυσμένος άντρας με μαχαίρι σε λεωφόρο της Λάρνακας

Ένας 22χρονος, αιτητής πολιτικού ασύλου, συνελήφθη χθες βράδυ για τα αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας, μέθης, δημόσιας εξύβρισης και επίθεσης κατά αστυνομικού.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23.30 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία ότι στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λάρνακα υπήρχε αλλοδαπό μεθυσμένο πρόσωπο που προκαλούσε ανησυχία.

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν ένα άτομο σε κατάσταση

μέθης να φωνάζει και να εξυβρίζει τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ο αλλοδαπός προσέγγισε τους αστυνομικούς και πρόταξε σε μέλος της Δύναμης πτυσσόμενο επιχειρησιακό μαχαίρι το οποίο μετατρέπεται σε σταθερή λεπίδα που καταλήγει σε μυτερή άκρη μήκους 10 εκατοστών.

Όπως αναφέρθηκε από την Αστυνομία, αφού ασκήθηκε η ανάλογη βία, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας, δημόσιας εξύβρισης, μαχαιροφορίας και επίθεσης σε όργανο της τάξης κατά την κανονική εκτέλεση των καθηκόντων του.

Το μαχαίρι που κρατούσε ο αλλοδαπός παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας όπου από εξετάσεις διαπιστώθηκε μέσω του διαβατηρίου του ότι πρόκειται για 22χρονο από την Ερυθραία, αιτητή πολιτικού ασύλου.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα