Μέσι: "Δεν μου αρέσει να μην παίζω"

Ο Λιονέλ Μέσι παρέλαβε το "Χρυσό Παπούτσι" για τη σεζόν 2016-2017 συνοδευμένος από τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούσο, και τον γιο του, Τιάγκο. Τι δήλωσε για την απουσία του από την αρχική ενδεκάδα στο Τορίνο και το ματς με τη Βαλένθια.



Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στο Τορίνο, έτσι οι "μπλαουγκράνα" προκρίθηκαν στους "16" του Champions League, εξασφαλίζοντας και την πρώτη θέση του ομίλου τους κι ο Ερνέστο Βαλβέρδε

άφησε στον πάγκο τον Λιονέλ Μέσι (τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 56ο λεπτό στη θέση του Ζεράρ Ντεουλοφέου).

Ο Αργεντινός "αστέρας" παρέλαβε την Παρασκευή (24/11) το μεσημέρι το "Χρυσό Παπούτσι" για τη σεζόν 2016-2017 συνοδευμένος από τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούσο, και τον γιο του, Τιάγκο.

Στο περιθώριο της τελετής ρωτήθηκε για την απουσία του από το αρχικό σχήμα στο ματς του Τορίνο και παραδέχθηκε ότι δεν του αρέσει να μην παίζει. Παράλληλα, υποστήριξε ότι το ματς με τη Βαλένθια στο "Mestalla" (26/11, 21:45) για την 13η αγωνιστική της La Liga θα είναι δύσκολο.

"Έχω βελτιωθεί, προσθέτω περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι μου. Κάθε ημέρα, απολαμβάνω περισσότερο το να είμαι ποδοσφαιριστής. Δεν μου αρέσει να μένω έξω, μου αρέσει να συμμετέχω, να βοηθώ από μέσα. Αλλά, καταλαβαίνω ότι η χρονιά είναι μεγάλη και κάθε ημέρα πρέπει να προσέχεις περισσότερο γιατί οι σεζόν γίνονται όλο και πιο σκληρές.

Η Βαλένθια έχει μεγάλη ομάδα, έχει έναν μεγάλο προπονητή που έχει ξεκάθαρο σκεπτικό. Παίζει μια φορά την εβδομάδα και μετά ξεκουράζεται. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο στην έδρα τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα