Μελέτη για τη στήριξη αγροτών ετοιμάζει η ΑΗΚ

Πρωτοβουλία για σύσταση επιτροπής από εκπροσώπους ΑΗΚ και των αγροτικών οργανώσεων, ανέλαβε η ΑΗΚ, για την όσο το δυνατό καλύτερη αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στους τομείς άντλησης και άρδευσης σε σχέση πάντοτε με τις νέες διατιμήσεις ηλεκτρισμού.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των δύο μερών αναφορικά με τα αποτελέσματα της μελέτης για τις νέες διατιμήσεις ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη

συνάντηση οι εκπρόσωποι των Οργανώσεων επεσήμαναν τις οικονομικές και περιβαλλοντικές συνθήκες κάτω από τις οποίες οι Γεωργοί και οι Κτηνοτρόφοι χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια για τη μέγιστη απόδοση της κάθε γεωργικής και κτηνοτροφικής μονάδας.

Η ΑΗΚ, αναφέρεται, κατέγραψε τα σχόλια και τις εισηγήσεις τους και ανέλαβε πρωτοβουλία για σύσταση επιτροπής και από τα δυο μέρη για την ετοιμασία μελέτης για την όσο το δυνατό καλύτερη αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στους τομείς άντλησης και άρδευσης σε σχέση πάντοτε με τις νέες διατιμήσεις ηλεκτρισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα